ΑΡΗΣ

Οριστικά στην Γ' Εθνική ο Άρης

Οριστικά στην Γ' Εθνική ο Άρης
Άρης σήμα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να παίξουν οριστικά στην Γ' Εθνική οι Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Football League την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Άρης, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των "κίτρινων", που παρέμειναν τελικά στην Γ' Εθνική. Ως εκ τούτου, αποδείχτηκε "άκαρπη" η προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς και των ομάδων Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά για να ανατραπεί η προηγούμενη απόφαση. Έτσι, λοιπόν, δεν γίνονται μπαράζ και οι τέσσερις ομάδες μένουν στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Θα πρέπει να τονιστεί πως οι ενδιαφερόμενες ομάδες έκαναν λόγο για εσφαλμένη απόφαση και ότι η εφαρμογή της τροποποίησης του ΚΑΠ στο άρθρο 4 παράγραφος 2 περί μη συμπλήρωσης κενών για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορεί παρά να έχει εφαρμογή μόνο στο τέλος της σεζόν 2015-16 και όχι στο ξεκίνημά της. Ο Άρης προσκόμισε δυο σχετικά έγγραφα, όμως αυτό δεν βοήθησε, ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδό του στην επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ