ΑΡΗΣ

Ομάδα Αρβανιτίδη: "Ανυπόστατη απόφαση"

Ομάδα Αρβανιτίδη: "Ανυπόστατη απόφαση"
Αρβανιτίδης, Καρυπίδης INTIME SPORTS

Στην αντεπίθεση πέρασε η ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη, αρνούμενη να συμβιβαστεί με την απόφαση του ΑΣ Άρης να παραδώσει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το βράδυ της Τετάρτης (9/9) ο Ερασιτέχνης Άρης κατήγγειλε την ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη, κάνοντας λόγο για προπηλακισμούς, απειλές και νοθεία στην ψηφοφορία, με βάση την οποία πήρε τα ηνία των "κίτρινων".

Στην ανακοίνωση έγινε γνωστό πως τις τύχες του τμήματος θα αναλάβει ο αντίπαλος του Αρβανιτίδη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, που με δύο λιγότερες ψήφους είχε ηττηθεί στην προ ημερών γενική συνέλευση.

Η ομάδα του Αρβανιτίδη πέρασε στην αντεπίθεση, καθιστώντας σαφές με ανακοίνωσή της πως δεν αποδέχεται τη νέα απόφαση του ΑΣ, λέγοντας μεταξύ άλλων: " Εμμένουμε στη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε κάθε αρχή, πολιτική, διοικητική και αθλητική να προασπίσει τη νομιμότητα".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Η σημερινή φερόμενη ως απόφαση του Δ.Σ. Του Α.Σ. ΑΡΗΣ να καταργήσει την απόφαση της Γ.Σ. που το ίδιο συγκάλεσε και να παραδώσει την εφορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άλλο πρόσωπο είναι ανυπόστατη, παράνομη, και λήφθηκε υπό συνθήκες που οι πάντες γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν να καταγγείλουν.

Κάποιοι όμως τις οργανώνουν, τις υποκινούν ή έστω τις εκμεταλλεύονται. Διαβεβαιώνουμε τον αγνό φίλαθλο του Άρη, ότι δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε δειλοί και ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο αυτές τις πρακτικές που καταδίκασαν τον Σύλλογο να βρίσκεται στο σημείο αυτό, το χειρότερο της μεγάλης ιστορίας του.

Εμμένουμε στη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε κάθε αρχή, πολιτική, διοικητική και αθλητική να προασπίσει τη νομιμότητα. Τώρα που ξεπεράστηκε κάθε όριο από τους γνωστούς κύκλους, κανείς αγνός φίλαθλος, κανείς υπεύθυνος, κανείς από αυτούς που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του Άρη δεν δικαιούται να τρέφει αυταπάτες και πρέπει να συνταχθεί μαζί μας στην προσπάθεια να παύσουν τα φαινόμενα αυτά. Διαφορετικά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα έρθουν ακόμη χειρότερες μέρες

Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης

Δημήτρης Ανθουλάκης

Δημήτρης Νάτσης

Νίκος Αρβανιτίδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ