ΑΡΗΣ

Όλα στον αέρα στον Άρη

Όλα στον αέρα στον Άρη
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Γιώργου Γαλανού από την Αθήνα προμήνυε την συμμετοχή του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί τελικά ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο με τα δεδομένα να εναλλάσσονται μεταξύ της Football League και της Γ΄ Εθνικής.

Η επιστροφή του Γιώργου Γαλανού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη όπου είχε μία σειρά επαφών για το πώς ο Άρης θα συμμετείχε στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπως φάνηκε δεν είχε την ίδια εξέλιξη.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας κατά την παρουσία του στην πρωτεύουσα είχε σειρά συναντήσεων με νομικούς, ΕΠΟ και το Υπουργείο Οικονομικών και επιστρέφοντας είχε σκοπό να ενημερώσει όλους τους φορείς του Άρη. Και πιο συγκεκριμένα ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ αλλά τους οργανωμένους οπαδούς.

Τελικώς ο Γαλανός είχε δίωρη συνάντηση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 21:00 με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών όπου τους ανέλυσε την σειρά επαφών που είχε στην Αθήνα και ότι μπορεί να γίνει εκκαθάριση χωρίς όμως να χαθεί περαιτέρω χρόνος. Δηλαδή αύριο κιόλας θα πρέπει να γίνει ότι είναι να γίνει αφού η προσεχής Δευτέρα 11 Αυγούστου φαντάζει ως η καθοριστική ημερομηνία.

Για αυτό και σύμφωνα με ότι διέρρευσε αναζητήθηκαν οι πρόεδροι του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, και της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, χωρίς όμως να καταστή δυνατό να εντοπιστούν. Η αναζήτησή τους είχε να κάνει βάσει της διαδικασίας που απαιτείται ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να δηλώσει αδυναμία βιωσιμότητας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League και ακολούθως ο ΑΣ να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα μάλιστα με ότι εισέπραξε ο Γαλανός από την σημερινή του παρουσία στην Αθήνα θα έπρεπε αύριο Παρασκευή να κατέβει ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης στην ΕΠΟ, με αεροπορικά εισιτήρια που κλείστηκαν μάλιστα από τον Γαλανό, ώστε να ζητήσει μερικές ημέρες παράταση. Τόσες ώστε να δηλωθεί η συμμετοχή του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πλέον τα πάντα την στιγμή αυτή και με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο τα πάντα δείχνουν να κρίνονται αύριο με την ΠΑΕ Άρης να δείχνει να βρίσκεται ίσως στην πιο κομβική καμπή της ιστορίας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ