ΑΡΗΣ

Όλα δείχνουν Γ΄ Εθνική

Όλα δείχνουν Γ΄ Εθνική

Μετά από 4,5 ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των φορέων του Άρη σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουνε λόγο για απόφαση συμμετοχής της στην Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα αναμένεται πως θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ενώ ήδη ακούστηκαν και τα πρώτα ονόματα για την τεχνική ηγεσία στην περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι των Γιάννη Μιχαλήτσου και Ανδρέα Παντζιαρά.

Η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για χθες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00 ώστε να παραβρεθούν όλοι στην πιο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη.

Οι φορείς του 100χρονου συλλόγου (ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ) κλήθηκαν να πάρουνε μια ιστορική απόφαση αφού ζύγισαν όλα τα δεδομένα. Από τους πρώτους που έφτασαν στο γήπεδο Χαριλάου ήταν και ο Γιώργος Γαλανός.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Χάρης Παπαγεωργίου έδωσε το παρών, ενώ νωρίτερα ήταν ήδη στα γραφεία και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης. Από το σημείο που έκλεισε η πόρτα χρειάστηκε να φθάσουμε λίγο πριν τις 16:30, σχεδόν δηλαδή 4,5 ώρες μετά, για να τελειώσει η συνάντηση.

Σε αυτήν το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των συνδέσμων ενώ ο Γιώργος Γαλανός κατά την αποχώρησή του δεν έκανε κάποια δήλωση.

Λίγη ώρα αργότερα ο ΑΣ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου ουσιαστικά ανοίγει έμμεσα το «παράθυρο» και της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής αφού γίνεται αναφορά για εξέταση όλων των λύσεων που αφορούν την βιωσιμότητα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ ,ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων.

Συζητήθηκαν και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκλιση των Διοικητικών Συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις».

Οι επίσημες αποφάσεις αναμένεται να δρομολογηθούνε τις επόμενες μέρες, αφού συνεδριάσουν οι μεγαλομέτοχοι ΚΜΑ και ΑΣ και ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για το ποια θα είναι η διέξοδος του συλλόγου από τη σημερινή κατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ