ΑΡΗΣ

Οικονομική διαφορά με Φομπέρ στον Άρη

Οικονομική διαφορά με Φομπέρ στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαφορά στο οικονομικό έχει προκύψει ανάμεσα στον Ζουλιάν Φομπέρ και τους ανθρώπους του Άρη με τον 32χρονο Γάλλο να έχει και νέα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας μπας και βρεθεί η χρυσή τομή.

Η άφιξη του Ζουλιάν Φομπέρ στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και η ξενάγηση του και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν σήμαινε αυτομάτως πως ο 32χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κίτρινους". Και αυτό γιατί μετά την πρώτη συνάντηση που υπήρξε με τους ανθρώπους της διοίκησης υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Μένει να δούμε αν αυτή μπορεί να γεφυρωθεί η όχι με τις δυο πλευρές να έχουν και άλλη συνάντηση, καθοριστική πιθανότατα, για να βρεθεί η χρυσή τομή και οι "κίτρινοι" να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή.

Να σημειώσουμε ότι ο Φομπέρ έχει περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και μετά την ολοκλήρωση τους είχε προγραμματιστεί να υπάρξει το νέο ραντεβού. Όπως και έγινε με τις δύο πλευρές να συναντήθηκαν και να συζήτησαν γύρω από τις οικονομικές απολαβές του Γάλλου.

Εκεί προέκυψε διαφορά. Ωστόσο αποφασίστηκε να υπαρξει και νέα επαφή, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αύριο το πρωί, της Παρασκευής. Πριν δηλαδή αναχωρήσει και πάλι για τη Γαλλία όπως και είναι προγραμματισμένο.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Άρη Νίκος Αναστόπουλος ήδη εξετάζει εναλλακτικές επιλογές με αυτές να είναι από την ελληνική αγορά. Κάτι που φανερώνει ότι ο "Αλενατόρε" δεν θέλει τις θέσεις των ξένων να τις καλύπτουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην άμυνα. Γεγονός που απομακρύνει ακόμη περισσότερο τη συμφωνία του Άρη με τον Φομπέρ.

Σε αναμονή του Μπιενβενί

Την απάντηση του Ανρί Μπιενβενί στην πρόταση που του έχει κατατεθεί περιμένουν στον Άρη. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο, με τον Ντεσό να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Καμερουνέζο.

Η δυσκολία που υπάρχει στην περίπτωσή του έχει να κάνει με ότι ο Μπιενβενί δένεται με συμβόλαιο και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με την γαλλική Τρουά. Ωστόσο δεν συγκαταλέγεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της ενώ έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ligue 2 με το οικονομικό σκέλος της πρότασης του Άρη να αποτελεί βαρόμετρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ