ΑΡΗΣ

Οι "κλεισμένοι" του Άρη και ο προπονητής

Οι "κλεισμένοι" του Άρη και ο προπονητής
Μυροφορίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση τριών παικτών έχει προχωρήσει έως σήμερα ο Άρης. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει και ο νέος προπονητής, που δεν θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Ό,τι δεν πέτυχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα επιδιώξει να το κάνει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άρης. Να εξασφαλίσει δηλαδή την άνοδο στη Super League. Ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης (φωτ.) σε συνεργασία με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη "τρέχουν" τον σχεδιασμό.

Τρεις παίκτες έχει κλείσει μέχρι σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τον Μπράνισλαβ Νίκιτς, που άφησε την Κέρκυρα της μεγάλης κατηγορίας για να παίξει στην Stoiximan.gr Football League, αλλά και δύο που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ένας είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έπαιξε σε 29 αγώνες της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", έχοντας περάσει στο παρελθόν από Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ, Καβάλα, Ηρακλή και Πλατανιά. Ο άλλος ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 35 συμμετοχές.

Με εξαίρεση το πέρασμα από την ΑΕΛ τη σεζόν 2014-2015, από το 2012 μέχρι και τώρα ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο υψηλόσωμος στόπερ έχει παίξει ακόμα σε Γαλατινή, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης και Νίκη Βόλου. Το 2013-2014 έπαιξε με τον Απόλλωνα στη Super League, η μοναδική φορά που αγωνίστηκε στη Super League.

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως και πριν από το Σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει ο νέος προπονητής. Συμφωνία δεν επετεύχθη με τον Νίκο Παπαδόπουλο, που έμεινε στον ΟΦΗ, κάτι που υποχρέωσε Καρυπίδη - Μυροφορίδη να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Το δεδομένο είναι πως δεν θα παραμείνει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος καθοδήγησε τους "κίτρινους" σε 15 ματς στη Stoiximan.gr Football League 2016-2017 (είχε απολογισμό 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα).

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ