ΑΡΗΣ

Οι εκλεκτοί του Αναστόπουλου για το ματς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου

Οι εκλεκτοί του Αναστόπουλου για το ματς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (21/02, 15:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μετά ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Ο αγώνας σε LIVE Streaming από το Sport24.gr.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (21/02, 15:00) αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μετά ο προπονητής των "κίτρινων", Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Θα απουσιάσουν οι Βασίλης Ρόβας, Βασίλης Κωνσταντινίδης (αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού), καθώς και ο Μπάμπης Παυλίδης (κρίθηκε και πάλι ανέτοιμος), ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Καζναφέρης (εξέτισε την ποινή του).

Δείτε σε LIVE Streaming από το Sport24.gr, σε συνεργασία με το Metrosport.gr, την εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (21/02, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος.

Θα απουσιάσουν οι Βασίλης Ρόβας, Βασίλης Κωνσταντινίδης (αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού), καθώς και ο Μπάμπης Παυλίδης (κρίθηκε και πάλι ανέτοιμος), ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Καζναφέρης (εξέτισε την ποινή του)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ