ΑΡΗΣ

Οι 21 κόντρα στην Αούστρια Βιέννης

Οι 21 κόντρα στην Αούστρια Βιέννης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λίστα των 21 ποδοσφαιριστών που απέστειλε σήμερα (09/08) στην UEFA για τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League κόντρα στην Αούστρια Βιέννης.

Οι "κιτρινόμαυροι" διατηρούν το δικαίωμα μίας αλλαγής μέχρι και 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα, της επόμενης Τρίτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με αυτή σε περίπτωση που συμβεί να έχει να κάνει ουσιαστικά με τον Κάρλος Ρουίζ του οποίου η μπλε κάρτα δεν ήρθε ούτε και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Στα αγωνιστικά με μία απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φανταγκούσι - ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένεται σήμερα το βράδυ να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία - ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα με την Αούστρια Βιέννης. Απόντες ήταν οι τέσσερις διεθνείς Μιχάλης Σηφάκης, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Μεντί Ναφτί και Κρίστι Βανγκέλι.

Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Τόνι Κάλβο ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει στο πρώτο παιχνίδι του Γ΄ γύρου του Europa League με την Γιαγκελόνια και είναι να ακολουθήσει μέχρι την Πέμπτη ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών.

Για αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση ενώ για την Πέμπτη μετά από απαίτηση του Κούπερ θα πραγματοποιηθεί διπλό κόντρα στην ομάδα Κ20 του Άρη αντί φιλικού.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου η ΠΑΕ Άρης υπέβαλε μέσω της ΕΠΟ αίτημα στην UEFA ζητώντας είτε την αλλαγή της ώρας του πρώτου παιχνιδιού με την Αούστρια Βιέννης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της επόμενης Τρίτης (17/08) από τις 19:00 για τις 19:45 είτε και της μεταφοράς για την επόμενη μέρα.

Ακόμα η ΠΑΕ Άρης εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League προχώρησε σε αίτημα προς την ΠΑΕ Νέα Καβάλα για την παρουσία 10.000 φιλάθλων της στο "Ανθή Καραγιάννη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ