ΑΡΗΣ

Ο Τεννές έδειξε Κάσες

Ο Τεννές έδειξε Κάσες
Κέβιν, Κάσες INTIME SPORTS

Ο Άρης στην προσπάθεια ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής του γραμμής φουλάρει για τον πρώην Ισπανό του Πανθρακικού, Χοσέ Μαρία Κάσες, με υπόδειξη του Μπάμπη Τεννέ. Κρούση και στον Γιώργο Φωτάκη.

Ο Μπάμπης Τεννές υπέδειξε τον πρώην Ισπανό του Πανθρακικού Χοσέ Μαρία Κάσες στην προσπάθεια ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής του γραμμής του Άρη. Τελευταίος σταθμός του 29χρονου μέσου ήταν η κυπριακή Ανόρθωση και απομένει τις επόμενες μέρες αν θα προχωρήσει το φλερτ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 29χρονος μέσος ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1986 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ πραγματοποιώντας σε ηλικία 17 ετών του ντεμπούτο του στην Primera Division.

Το 2005 μετέβη στην Τεράσα, και ακολούθως σε Οριουέλα, Εϊμπάρ, τη Β΄ ομάδα της Βαλένθια και τη Γρανάδα που τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Κάντιθ, σε Μιράντες και Αλκογιάνο. Το 2003 είχε αγωνιστεί με την Εθνική Νέων της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελο που έλαβε χώρα στην Φινλανδία κατακτώντας την 2η θέση, ενώ στον Πανθρακικό αγωνίστηκε σε 47 παιχνίδια πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Κι όσο για την ελληνική αγορά και παρά την συνέχιση του αγνώστου του πρωταθλήματος όπου θα συμμετάσχει, σε Football League ή Γ΄ Εθνική, ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο 33χρονος διεθνής μέσος δέχθηκε την κρούση από τον επίσημο Άρη δείχνοντας καταρχήν θετικός με όλα να ξεκαθαρίζουνε από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2015-16.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ