ΑΡΗΣ

Ο Ταυλαρίδης στον Άρη για 1,5 χρόνο

Ο Ταυλαρίδης στον Άρη για 1,5 χρόνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι οριστικό. Ο Στάθης Ταυλαρίδης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αποτελεί ποδοσφαιριστή του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος καλά όλα καλά στο σίριαλ του Στάθη Ταυλαρίδη και της μεταγραφής του στον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός λίγες μέρες αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018. Τότε όταν και όπως όλα δείχνουν θα πάρει την πιο δύσκολη απόφαση για κάθε ποδοσφαιριστή. Να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το φλερτ καλά κρατούσε τον τελευταίο σχεδόν έναν χρόνο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το θέλω του Νίκου Αναστόπουλου στο πρόσωπο του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο "Αλενατόρε" φρόντισε με τη στάση του όλο αυτό το διάστημα να του δείξει το πόσο τον πιστεύει και τον θέλει στο ρόστερ του. Εξάλλου οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από τη συνεργασία τους στο παρελθόν σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Αναστόπουλος και Ταυλαρίδης τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Και οι δυο τους ωστόσο είχανε φροντίσει να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους. Ακόμη και το τελευταίο διάστημα που ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός είχε καταθέσει την προσφυγή του για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο Ταυλαρίδης δεν ήρθε το καλοκαίρι στον Άρη δεν πτόησε τον Αναστόπουλο. Και όπως φάνηκε ούτε τον έμπειρο στόπερ που σε εκείνο το χρονικό σημείο παρέμεινε με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό αν και δεν βρισκόταν στα πλάνα του τότε τεχνικού της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι.

Επίσης τον Αναστόπουλο δεν τον πτόησε ούτε το γεγονός ότι ο Ταυλαρίδης είναι χωρίς παιχνίδια στα πόδια του όλο αυτό το διάστημα. Και ειδικότερα το τελευταίο εξάμηνο. Επέμεινε, και πλέον έγινε πράξη το θέλω του αφού πριν λίγη ώρα οι δύο πλευρές μετά και τις τελευταίες συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Ταυλαρίδης από την πλευρά του δείχνει το θέλω του να φορέσει τη φανέλα του Άρη και το πόσο διψασμένος είναι και για αυτό αλλά και για να επιστρέψει στη δράση. Με το που επήλθε η συμφωνία, η επόμενη κίνησή του ήταν να ετοιμαστεί για να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για δύο λόγους. Ο ένας σίγουρα έχει να κάνει με το να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το τελευταίο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αυτός όμως είναι ο δεύτερος καθώς ο πρώτος έχει να κάνει με το να προλάβει την πρωινή προπόνηση.

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (01/02) θα είναι και η τελευταία της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της επομένης. Της Πέμπτης (02/02) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και του 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" της περασμένης εβδομάδας (25/01). Σε ένα παιχνίδι όπου δεν αποκλείεται ο Ταυλαρίδης να ακολουθήσει την αποστολή των "κιτρίνων" που είναι να αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης και θα παραμείνει στην Αθήνα καθώς την Κυριακή (05/02) ακολουθεί το ντέρμπι των πρωτοπόρων της 14ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Football League στη Λαμία.

Όπως και να έχει τη δεδομένη στιγμή ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Ταυλαρίδης συμφώνησε με τον Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο και έχει πάρει ήδη το δρόμο να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να συμβάλλει με τη σειρά του στην επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς. Της ανόδου και επιστροφής στη Super League μετά από τρία χρόνια απουσίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ