ΑΡΗΣ

Ο Πόι θέλει να πάρει άδεια

Ο Πόι θέλει να πάρει άδεια
Πόι INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Άρη ο Μάουρο Πόι θα εκφράσει την επιθυμία του στον τεχνικό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να ζητήσει ολιγοήμερη άδεια.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται στο τετ α τετ που θα έχουνε να του ζητήσει να λείψει για μερικές ημέρες αρχής γενομένης από μεθαύριο Τετάρτη ώστε να συνοδεύσει την σύζυγο του στην Αργεντινή.

Μία πρόθεση του Πόι που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η μη επίτευξη της ανόδου και η στασιμότητα στο θέμα του σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο έφερε παράταση παραμονής της οικογένειας του Αργεντινού στην Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου οποιαδήποτε απόφαση είναι να ληφθεί όλα δείχνουνε πως θα γίνει γνωστή μετά τις 25 του μήνα για αυτό και ο 33χρονος επιθετικός θέλει να βοηθήσει την οικογένειά του στη μετάβασή της στην πατρίδα τους.

Η τελική απόφαση ωστόσο για χορήγηση άδειας στον Πόι θα παρθεί από τον Καλαϊτζίδη που επιμένει μέχρι στιγμής να συνεχιστούν οι προπονήσεις παρά το ότι για άλλες δέκα μέρες δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Την ίδια ώρα από σήμερα ξεκινάει μία ακόμη βδομάδα αγωνίας και αναμονής στην Αλκμήνης στην προσπάθεια που καταβάλει το ποδοσφαιρικό τμήμα για την άνοδό του στην Football League με ή χωρίς μπαράζ μετά από την κατάκτηση της 2ης θέσης στον Α΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Μπορεί να έχουνε περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε η μάχη και παρά το ερωτηματικό που συνεχίζει να πλανάται όλα δείχνουνε πως ο Άρης τελικά θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο όπου χθες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Football League με την ολοκλήρωση και των πλέι άουτ.

Πλέον στις τάξεις του Άρη περιμένουν από τη διοργανώτρια αρχή να επικυρώσει τη βαθμολογία και στη συνέχεια να προκηρύξει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για αυτό και επιθυμούνε μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα γίνει η συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΠΟ και την επομένη η γενική της συνέλευση να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ