ΑΡΗΣ

Ο Πέπε Μελ "ανοίγει" το δρόμο του Πάκο Ερέρα για τον Άρη

West Bromwich manager Pepe Mel during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns Stadium in West Bromwich, England, Saturday, March 8, 2014.  (AP Photo/Rui Vieira)
West Bromwich manager Pepe Mel during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns Stadium in West Bromwich, England, Saturday, March 8, 2014. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Πέπε Μελ νίκησε τον Πάκο Ερέρα στη "μάχη" για τον πάγκο της Λας Πάλμας, διευκολύνοντας τις διαπραγματεύσεις του δεύτερου με τον Άρη.

Ο Πάκο Ερέρα διεκδίκησε με τον Πέπε Μελ τη θέση του διαδόχου του Πάκο Χέμεθ στην τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας, με σκοπό την επιστροφή της "ουνιόν" από τη δεύτερη στην πρώτη ισπανική κατηγορία.

Ο πρώτος αναδεικνύεται νικητής στη "μάχη" κι αυτό φαίνεται ότι διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις του δεύτερου με τον Άρη για την τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων". Αυτή τη στιγμή ο πρώην προπονητής των Ουέλβα, Θέλτα, Σαραγόσα, Βαγιαδολίδ και Χιχόν φαντάζει το φαβορί στην αναζήτηση του Θοδωρή Καρυπίδη για τον τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει τους Θεσσαλονικείς κατά την επιστροφή τους στη Super League.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία. Ο νέος τεχνικός του Σέρχιο Αραούχο (μένουν οι ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας), Πεπ Μελ, προσελήφθη με αποκλειστικό στόχο την προσπάθεια επιστροφής της "ουνιόν" στη La Liga.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ