ΑΡΗΣ

"Ο Κόκε ίσως απαντήσει μέχρι το Σάββατο"

"Ο Κόκε ίσως απαντήσει μέχρι το Σάββατο"

Ο αδερφός και ατζέντης του Σέρχιο Κόκε, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας, πήρε θέση για την τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού ότι ο Ισπανός έκλεισε στον Άρη. "Ίσως δώσει την τελική του απάντηση μέχρι το Σάββατο".

Θέση για την τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού ότι ο Σέρχιο Κόκε έκλεισε στον Άρη πήρε ο αδερφός και ατζέντης του, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας. 'Ίσως δώσει την τελική του απάντηση μέχρι το Σάββατο".

Η απάντηση του αδερφού του Ισπανού επιθετικού ήρθε μέσα από ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Arena FM 89,4.

Για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Άρη, είπε: "Αυτή την στιγμή ταξιδεύει για την Ισπανία και θέλει να πάρει μια απόφαση με την ησυχία του. Δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του γιατί ήταν σε πτήση. Ίσως δώσει την τελική του απάντηση μέχρι το Σάββατο".

Για το αν τους ικανοποιεί η πρόταση του Άρη, σχολίασε: "Ο Κόκε αγαπάει πολύ τον Άρη, είναι οπαδός της ομάδας και το γεγονός πως επιστρέφει δεν έχει σχέση με το οικονομικό κομμάτι".

Για τις προτάσεις που είχε από την Ινδία, ο Κόκε τόνισε: "Ο Κόκε ήταν από τους καλυτέρους ποδοσφαιριστές της Ινδίας και τερμάτισε πάνω από τους Ντελ Πιέρο, Ματεράτσι, Ανελκά, Τρεζεγκέ και άλλους πολλούς. Μπορεί να μην είχε προτάσεις από την Ινδία αλλά είχε πολλές προτάσεις από άλλες χώρες της περιοχής όπως η Μαλαισία".

Για το πότε θα απαντήσει ο Κόκε, δήλωσε: "Οι φίλαθλοι του Άρη πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι. Ο Σέρχιο χρειάζεται διακοπές στην Ισπανία και θα αποφασίσει. Δεν είναι δική μου απόφαση αλλά του αδερφού μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ