ΑΡΗΣ

Ο Άρης θέλει Καβενάγκι για την επίθεση

Ο Άρης θέλει Καβενάγκι για την επίθεση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόταση στον Φερνάντο Καβέναγκι έχει καταθέσει ο Άρης για την ενίσχυση της επίθεσης του.

Aφού με τον Ραφίκ Τζεμπούρ απροσδόκητα προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε πρόταση στον Φερνάντο Καβενάγκι για την ενίσχυση της επίθεσής. Ο 33χρονος Αργεντινός φορ διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό που από μόνο του αποτελεί εγγύηση ότι θα αποτελέσει μία ουσιαστική μεταγραφή για τους "κιτρινόμαυρους".

Στα μείον του είναι ότι προέρχεται από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού. Μεταξυ άλλων για το Καβενάγκι έχουν δείξει ενδιαφέρον και ιταλικοί σύλλογοι, με την Μπάρι που αγωνίζεται στη Serie B να έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο Αργεντινός φορ αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο είχε εντυπωσιακή σεζόν, καθώς σε 18 ματς σκόραρε 19 γκολ.

Ωστόσο αποχώρησε τον Απρίλιο, αφού έλυσε το συμβόλαιό του γιατί τραυματίστηκε και υποβλήθηκε το καλοκαίρι σε εγχείρηση στο γόνατό. Ο ίδιος δηλώνει πλέον ότι έχει αναρρώσει πλήρως, και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Στη λογική αυτή στον Άρη προχώρησαν σε κατάθεση πρότασης στο πρόσωπό του και αναμένουν να δουν αν θα έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ