ΑΡΗΣ

Ο Άρης πήρε 2.000 εισιτήρια για την Καβάλα

Ο Άρης πήρε 2.000 εισιτήρια για την Καβάλα
INTIME SPORTS

Ο Άρης ζήτησε και πήρε από την Καβάλα 2.000 εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων του για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Ανθή Καραγιάννη". Πρώτη προπόνηση για τον Γιάννη Σιδεράκη και αναμονή για τον Σέρχιο Κόκε.

Η Καβάλα έκανε αποδεκτό το αίτημα του Άρη που ζήτησε και πήρε 2.000 εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων του για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Ανθή Καραγιάννη".

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει η ικανοποίηση ότι η τιμή καθενός εξ αυτών που εξασφαλίστηκαν θα κοστίζει 5 ευρώ.Πλέον το ραντεβού δόθηκεγια αύριο στις 11:00 στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα. Εκεί όπου το παρών θα δώσουνε εκπρόσωποι και των δύο ομάδων.

Στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ Σέρχιο Κόκε και Γιάννης Σιδεράκης παρακολούθησαν το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το παιχνίδι του Άρη με την Κρύα Βρύση και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις στα θέματά τους για να ενταχθούν και επίσημα στην ομάδα.

Ο Κόκε έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και περιμένει το ΟΚ από το Νίκο Αναστόπουλο για να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας. Κάτι που θα έχει γίνει αν όχι σήμερα, μέχρι αύριο όταν και είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Έλληνα τεχνικού με τον Ισπανό επιθετικό.

Κι όσο για τον Σιδεράκη τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς χθες στην Μυτιλήνη συμφωνήθηκε η μετακίνησή του στον Άρη και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Πλέον απομένει να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η απόκτησή του, ώστε την Κυριακή να είναι στην διάθεση του Αναστόπουλου για το παιχνίδι στην Καβάλα.

Εν τω μεταξύ ο Αναστόπουλος έχει ακόμη 25 ημέρες για να πραγματοποιήσει τις άμεσες δύο μεταγραφικές του κινήσεις που θέλει. Ενός πλάγιου επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού με τον τεχνικό του Άρη να επιθυμεί και οι δύο κινήσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Η ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης έχει να κάνει ώστε ο συγκεκριμένος να πλαισιώσει τον φανερά ανέτοιμο ακόμη Πόι, και τους Ντούνη και Ν΄ Λουντούλου. Κι όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, επίσης θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα αν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ενός από την Super League.
Τέλος σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, η οποία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και δόθηκε νέο ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό για την διάδοχη κατάσταση στην διοίκηση. Ακόμη ο Τάσος Δεσύπρης υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΓΣ.

Στον Ερασιτέχνη εκτιμούν πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα τελεσφορήσουν οι διεργασίες και οι επαφές που γίνονται για την ανάδειξη ενός νέου σχήματος, το οποίο θα είναι αυτό που θα "τρέξει" τις υποχρεώσεις του συλλόγου για το επόμενο εξάμηνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ