ΑΡΗΣ

Ο Άρης έχασε έδαφος προς την άνοδο, 0-0 στις Σέρρες

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανσερραϊκό (0-0) στις Σέρρες για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League κι έμεινε στο -8 από τη Λαμία.

Ο δρόμος της επιστροφής του Άρη στη Super League δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο μετά το 0-0 στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και τη νίκη της Λαμίας στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού με 3-0 στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος που έφερε την απόσταση των δύο ομάδων από το -6 στο -8.

Στο παιχνίδι στο 3' ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί μετά από την κάθετη πάσα του Ίλιτς ο Παυλίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ρίστιτς.

Στο 6' ο Πόζογλου σούταρε στην κίνηση αλλά δεν ανησύχησε ο Διούδης και στο 8' ο Τάτος δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να πέρασε λίγα μέτρα άουτ.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 12' είχε δοκάρι μετά από το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Πίτου Γκαρσία και την κακή εκτίμηση του Ρίστιτς για να ακολουθήσει κόρνερ για τον Άρη. Στο 16΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη μετά την κούρσα του Μπούρμπου, γύρισμα στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε το πλασέ ο Παυλίδης και τους γηπεδούχους να παραχωρούν κόρνερ.

Στο 17' ο Ρίστιτς μπλόκαρε το συρτό σουτ του Ρόβα και στο 26' η μπάλα από το σουτ του Τάτου πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει την άλλη και πήγανε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 54' με τη μπάλα από το σουτ του Τάτου να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πανσερραϊκού.

Στο 58' Ο Διούδης απομάκρυνε με δυσκολία το γύρισμα του Γκούρτσα και στο 59΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ του Πίτου Γκαρσία πέρασε λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Ρίστιτς. Στο 63΄ η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου και στο 70΄ ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο τετ α τετ του Φούσου με τον Διούδη.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα των Σερρών είχε ένα ακόμη καλό δίλεπτο στο παιχνίδι. Καταρχήν στο 79΄ με τον Τσιμίκα από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει αμαρκάριστος σχεδόν άουτ και στο 80΄ ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού να στέλνει τη μπάλα και πάλι άουτ. Στο 87΄ ο Ρίστιτς μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Σόουζα και στο 90΄+2΄ η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Σιάκκα πέρασε απελπιστικά άουτ.

Στο 90'+3' οι ποδοσφαιριστές του Άρη κατηγόρησαν τον Ρίστιτς για καθυστέρηση όταν βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο υποστηρίζοντας πως έχει τραυματιστεί. Κι όσο για το 90'+5' ο Άρης έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς για να πάρει τη νίκη αλλά ο Σέρβος αμαρκάριστος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού. Το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Άρης δεν έκανε το 5 στα 5 και έμεινε στο -8 από τη 2η θέση και τη Λαμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο δεύτερος βοηθός Φώτης Καμπερίδης από την Καβάλα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο Κώστα Τσέτσιλα από τα Γρεβενά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Πόζογλου (53΄ Σιάκκας), Ρούτσης (85΄ Τσούτσης), Τσιμίκας, Στέβιτς, Γκούρτσας (76΄ Κανούλας), Γαβριηλίδης.

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Πίτου, Ρόβας, Τάτος, Παυλίδης (46΄ Καπνίδης), Ντούνης (65΄ Μιλούνοβιτς), Ίλιτς.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Τσέτσιλας (Γρεβενών)

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ