ΑΡΗΣ

Ο Άρης επανήλθε για Τζεμπούρ

Ο Άρης επανήλθε για Τζεμπούρ
Τζεμπούρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θέλει να φέρει ο Άρης με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση απόκτησης του Αλγερινού επιθετικού.

Σε προσωπικό στοίχημα του Θόδωρου Καρυπίδη έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ με σκοπό την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για το λόγο αυτό και δύο μέρες μετά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση στο πρόσωπό του.

Με την κίνησή του ο Καρυπίδης θέλει να πείσει τον Τζεμπούρ να τον φέρει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους στη Θεσσαλονίκη και προσφέροντας μία ακόμη λύση στο Νίκο Αναστόπουλο. Μάλιστα μέχρι το βράδυ δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη.

Ήδη η νέα πρόταση που έχει κατατεθεί από τον Καρυπίδη απέχει αρκετά από αυτή της πρώτης που είχε γίνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας με αυτό που απομένει είναι σήμερα Πέμπτη (8/9) ο πρώην Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ να δώσει την οριστική του απάντηση. Αν αυτή είναι θετική, όπως υπάρχει η αισιοδοξία στην Αλκμήνης, τότε οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν κάνει μία ακόμη κίνηση Super League στο δρόμο της επιστροφής του σε αυτήν.

Θέλω του Καρυπίδη δεν είναι ο Τζεμπούρ να αποκτηθεί μόνο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο κάτι που είχε φανεί από την πρώτη επαφή μαζί του. Όπως είχε διαρρεύσει επιθυμία του είναι να αποκτηθεί για τρία χρόνια.

Εκτός πάντως από την απόκτηση επιθετικού, και πιο συγκεκριμένα του Τζεμπούρ για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Αστέρας Τρίπολης, ο "Αλενατόρε" επιθυμεί και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αντίπαλος και στην περίπτωση αυτή ο χρόνος, καθώς η προθεσμία εκπνέει αύριο το μεσημέρι, της Παρασκευής, στις 15:00.

Οι επαφές ωστόσο με τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Αναστόπουλος έχουν ήδη γίνει και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον έναν εξ αυτών. Δύο κινήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του Άρη για το ξεκίνημα των φετινών του υποχρεώσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ