ΑΡΗΣ

Ο Άρης εξετάζει τον Εμιλιάνο Γκαρσία

Ο Άρης εξετάζει τον Εμιλιάνο Γκαρσία
Εμιλιάνο Γκαρσία

Ο 27χρονος Ουρουγουανός στόπερ Εμιλιάνο Γκαρσία εξετάζεται από το Νίκο Αναστόπουλο για την ενίσχυση της άμυνας του Άρη, την ίδια ώρα που ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι φαίνεται να οδεύει στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε πρώτο πλάνο για τον Άρη είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον 27χρονο Ουρουγουανό Εμιλιάνο Γκαρσία να εξετάζεται από το Νίκο Αναστόπουλο για τη συγκεκριμένη θέση. Κάτι που ίσχυε και με τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι που όμως φαίνεται να οδεύει στον Αστέρα Τρίπολης. Μια θέση για την οποία για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο βασική επιλογή ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο Ουρουγουανός Εμιλιάνο Γκαρσία που αγωνίζεται στην Ράμπλα Τζούνιορς της πατρίδας του, είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1,84μ. ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σέρο με την οποία έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2009. Το 2012 πήγε πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Νασιονάλ όπου έμεινε για ένα εξάμηνο δίχως να αγωνιστεί και επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Μπόστον Ρίβερ. Ακολούθως το 2014 μετακόμισε στη Ράμπλα Τζούνιορς, την επόμενη σεζόν πήγε στην Κολόν της Αργεντινής για να επιστρέψει πέρσι το καλοκαίρι στη Ράμπλα με το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν στις 11 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Άρη έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Εμιλιάνο Γκαρσία. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει διαφορά στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του. Της Ράμπλα.

Την ίδια ώρα από την ελληνική αγορά μετά το Στάθη Ταυλαρίδη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού την πλευρά του Άρη απασχόλησαν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Ποτουρίδης που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα και ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι που έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή αλλά όλα δείχνουν πως τελικά θα μετακομίσει όχι στον Λεβαδειακό όπως είχε διαφανεί αλλά στον Αστέρα Τρίπολης. Την προηγούμενη ελληνική του ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ