ΑΡΗΣ

Ο Άρης ανακοινώνει τον Κόκε

Ο Άρης ανακοινώνει τον Κόκε

Η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη οριστικοποιήθηκε και τυπικά μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Αναστόπουλο και σήμερα είναι υπάρξει η σχετική ανακοίνωση και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Μόνο η ανακοίνωση από το ποδοσφαιρικό του Άρη απομένει, ακόμη και εντός της ημέρας, για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε μετά από την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο τεχνικός του Άρη και ο Ισπανός επιθετικός συναντήθηκαν την Τρίτη (6/10) μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπου ο “Αλενατόρε” του ανακοίνωσε ότι τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κόκε από το απόγευμα θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο. Ωστόσο λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, θα ακολουθήσει για το επόμενο 15νθήμερο ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής.

Εν τω μεταξύ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουνε οι άνθρωποι του Άρη την έκδοση του δελτίου του Γιάννη Σιδεράκη που θα κρίνει τη συμμετοχή του στην αποστολή του Κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καβάλα.

Ο Σιδεράκης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, καθώς έχει ολοκληρωθεί τόσο η συμφωνία του με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, όσο και η λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ Καλλονής.

Αυτό που δεν έχει ολοκληρωθεί είναι η διαγραφή του από τα μητρώα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και η επανεγγραφή του ως ερασιτέχνη. Η ανταλλαγή εγγράφων έχει ήδη ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας να κρίνει την συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα στην αποστολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού στην Καβάλα. Μέχρι τότε ο Ισπανός Τζινάρ έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Τέλος από πλευράς ΑΟΚ ο γενικός αρχηγός, Λάκης Χατζηαποστολίδη,ς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στους 93,7 για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής ότι: “Η θύρα 10 θα είναι για τους φιλοξενούμενους. Φυσικά θα επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων. Ενημερώσαμε τον κ. Κεφαλίδη, ότι δεν ισχύει το εισιτήριο των 5 ευρώ.

Θα περιμένουμε την εισήγηση από τον κ. Κοσκερίδη στην ΓΓΑ, για το να θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν μεμονωμένα θα κόψουν εισιτήρια από την είσοδο, της θύρας 10, που είναι για τους φιλοξενούμενους”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ