ΑΡΗΣ

Ο Αντρέου για δύο χρόνια στον Άρη

Ο Αντρέου για δύο χρόνια στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μέσου Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, ενώ την Τρίτη (26/07) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο 21χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Η ενίσχυση του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση της απόκτησης του 33χρονου Ισπανού μέσου Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ. Προφορική συμφωνία και με τον 21χρονο πρώην τερματοφυλακα του Παναθηναϊκού Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο που αναμένεται αύριο Τρίτη (26/07) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Αντρέου ανέφερε τα έξης:

"Ο 33χρονος Ισπανός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ.

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ γεννήθηκε 17/06/1983 στη Βαρκελώνη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες στην Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (2003-2005).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν Μάλαγα Β και η Σπόρτινγκ Χιχόν (41 συμμετοχές και 1 γκολ). Ακολούθησαν η Πολόνια Βαρσοβίας (34 συμμετοχές και 1 γκολ), η Οκλαντ Σίτι στη Ν. Ζηλανδία, η Ντιναμό Τυφλίδας και η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ.

Το 2013 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρασίνγκ Σανταντέρ (65 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι βρέθηκε στην Αυστραλία όπου φόρεσε την φανέλα των Σίδνεϊ Γουόντερερς (27 συμμετοχές και 3 γκολ)".

Ο Αντρέου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Άρη, έκανε την παρακάτω δήλωση:" Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω ήδη πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στη Superleague. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες".

Αύριο Τρίτη (26/07) εξάλλου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μετά την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί. Πρόκειται για 21χρονο τερματοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και η λογική της απόκτησής του έχει να κάνει με μία εναλλακτική λύση κάτω από τα δοκάρια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ