ΑΡΗΣ

Ντόστανιτς: "Μίλησα με Μυροφορίδη, δεν έχει τελειώσει τίποτα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
Ντόστανιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς παραδέχθηκε ότι μίλησε με τον Παύλο Μυροφορίδη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει "τελειώσει τίποτα ακόμη".

Στην αναζήτηση του προπονητή που θα καθοδηγήσει τον Άρη για τη νέα σεζόν στη Stoiximan.gr Football League βρίσκεται ο νέος τεχνικός διευθυντής των "κιτρίνων", Παύλος Μυροφορίδης. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι κι αυτό του 57χρονου Σέρβου προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" επιβεβαίωσε τις συζητήσεις, παραδέχθηκε ότι θέλει να δουλέψει στον Άρη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει "τελειώσει τίποτα ακόμη".

"Μιλήσαμε με τον κύριο Μυροφορίδη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Δεν μπορώ να πω κάτι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κόσμο και ο καθένας θέλει να δουλέψει εκεί.

Ο Άρης έχει καλή ομάδα αλλά η κατηγορία είναι δύσκολη. Όλοι οι οπαδοί θέλουν να κερδίζει η ομάδα και να βλέπουν και θέαμα. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά. Ο Καρυπίδης με ξέρει καλά, τον ξέρω κι εγώ ποιος είναι. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Καρυπίδης θα κάνει καλή ομάδα.

Με αρκετούς παίκτες συνεργαστήκαμε στη Βέροια. Τώρα πρέπει να τελειώσει το θέμα και μετά θα μπορώ να πω περισσότερα. Δε θέλω να κάνω… μάρκετινγκ. Πρώτα να τελειώσει η δουλειά και μετά θα πούμε όσα θέλετε…", υποστήριξε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ