ΑΡΗΣ

Ντεσό με Γλυκύ στον Άρη

Ντεσό με Γλυκύ στον Άρη
Άρης, Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα γνωρίζει μέχρι τις 24 Ιουνίου αν είναι σε θέση να καταθέσει το ποσό του 1.200.000 ευρώ που απαιτείται για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Μαζί με τον Ντεσό και ο Κύπριος Γλυκύς.

Ζωτικό θέμα στον Άρη είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου στην υπό σύσταση ΠΑΕ. Μέχρι τις 24 Ιουνίου ο Θόδωρος Καρυπίδης θα γνωρίζει αν είναι σε θέση να διαθέσει το ποσό του 1.200.000 ευρώ, ώστε να είναι ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή παρέχουν ο Γάλλος μάνατζερ Λοράν Ντεσό και ο πρώην πρόεδρος της κυπριακής ΑΕ Πάφου, Χρίστος Γλυκύς. Αμφότερα, αν τελικά πάρει την ομάδα ο Καρυπίδης θα έχουν ενεργό ρόλο στη νέα ΠΑΕ, που θα παίξει στη Football League.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον arena fm για τον Ντεσό και ανέφερε: " Όπως μου είπε ο κ. Καρυπίδης ο Λοράν Ντεσό θέλει να αναλάβει τις ακαδημίες. Έχει κάποιους παίκτες να προτείνει. Μίλησα μαζί του γι αυτό. Όλοι μπορούν να προτείνουν κάποιον παίκτη, αλλά θα αποκτηθεί μόνο όποιος με πείσει στο γήπεδο".

Όσο για το αν έχουν γίνει προτάσεις για παίκτες, απάντησε: " Ναι, αλλά μέχρι τις 24 του μήνα, δεν μπορούμε να συζητάμε επίσημα μαζί τους. Συνέχεια γίνονται προτάσεις παικτών. Αλίμονό τους αν δεν θέλανε να παίξουν στον Άρη. Θα φέρουμε παίκτες που θα έχουν προτεραιότητα την μπάλα. Από όλα τα υπόλοιπα ο σύλλογος έχει υποφέρει τα προηγούμενα χρόνια".

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ