ΑΡΗΣ

Νικητής στις εκλογές του Άρη ο Κάλας

Νικητής στις εκλογές του Άρη ο Κάλας
Κάλας

Νικητής στις εκλογές του Άρη για την ηγεσία του συλλόγου αναδείχθηκε ο Άλεξ Κάλας, παίρνοντας 67 ψήφους έναντι 44 της πρότασης του Γιώργου Αρβανιτίδη.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (21/7) ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Άρη για την ηγεσία του συλλόγου, με τον Άλεξ Κάλας να επικρατεί με διαφορά του Νίκου Αρβανιτίδη. Σε σύνολο 116 μελών που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ο νικητής έλαβε 67 ψήφους έναντι 44 της πλευράς Αρβανιτίδη, ενώ υπήρξαν τέσσερα άκυρα και ένα λευκό. Έτσι, λοιπόν, ο ομογενής επιχειρηματίας παραμένει στο "πηδάλιο".

"Αυτό που προέχει είναι να βγει ο Άρης ενωμένος και αυτό θα προσπαθήσουμε. Από αύριο βάζουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας και όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα. Επαναλαμβάνω ότι η ιδέα είναι το 1% και η δουλειά που πρέπει να βάλουμε το υπόλοιπο 99%. Δεν είμαστε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Είμαστε Άρης και έχουμε δουλειά μπροστά μας", δήλωσε ο Κάλας αμέσως μετά.

Πλέον, ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, αφού ο 61χρονος επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει με τον Άλεξ Κάλας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ