ΑΡΗΣ

Νίκησε ο Άρης, χτύπησε σοβαρά ο Παυλίδης

Νίκησε ο Άρης, χτύπησε σοβαρά ο Παυλίδης
Κόκε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης νίκησε με 5-0 τον ΑΟ Καρδίας, σε φιλικό αγώνα, με τον Κόκε να σημειώνει ένα γκολ να δίνει μία ασίστ. Το θετικό τεστ επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Παυλίδη, που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου.

Φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας στο Ρύσιο έδωσε την Τετάρτη (18/11) ο Άρης, με τον Σέρχιο Κόκε να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους "κίτρινους". Ο Ισπανός σημείωσε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ και γενικά έδειξε καλά δείγματα γραφής στο 5-0 της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Στο 2' ο Ισπανός έβγαλε σέντρα και ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0. Ο Κωνσταντινίδης στο 15' έκανε το 2-0 μετά από συνεργασία του με τον Κυβελίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 18΄ ο Ανδρεάκος με μακρινό σουτ έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47' ο Κόκε σκόραρε με κεφαλιά, αφού πρώτα ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κυβελίδης και έχασε ο ίδιος ο Ισπανός. Στο 60΄ ο Ντόγος έκανε το γύρισμα και ο Βουτσιάς διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Το φιλικό παιχνίδι ωστόσο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπάμπη Παυλίδη. Ο 24χρονος μέσος χτύπησε στο 15' και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έξω μηνίσκου στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός για περίπου 1,5 μήνα αν επιβεβαιωθεί ο συγκεκριμένος τραυματισμός. Για το λόγο αυτό θα κάνει μαγνητική την Πέμπτη (19/11) από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη. Σε περίπτωση δε που θα έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του, τότε θα αναγκαστεί να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας οι Νίκος Γεωργιάδης (κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου) και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου (αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο) συνέχισαν για μία ακόμη μέρα το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Νίκησε ο Άρης, χτύπησε σοβαρά ο Παυλίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Βουτσιάς, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Παυλίδης (15' Ανδρεάκος), Πότσι (46' Μπαξεβάνος), Ντόγος (61' Πότσι), Κυβελίδης, Κόκε, Κωνσταντινίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ