ΑΡΗΣ

Νέα συνάντηση με το τιμ

Νέα συνάντηση με το τιμ
Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε το μεσημέρι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα νέα συνάντηση με το τεχνικό τιμ των Ζόραν Μιλίνκοβιτς, Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόι Ραντάκοβιτς.

Το μεσημέρι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε νέα συνάντηση με το τεχνικό τιμ των Ζόραν Μιλίνκοβιτς, Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόι Ραντάκοβιτς.

Η πρώτη έγινε χθες με αφορμή την αγωνιστική πορεία της ομάδας και το φαινόμενο των συνεχών τραυματισμών που παρουσιάστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο για την σημερινή δεύτερη ξεκίνησε το μεσημέρι με γεύμα «εργασίας» όπου αναλύθηκαν όλες οι καταστάσεις που έχουν φέρει τον Άρη σε δυσχερή θέση στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη μετά την 6η αγωνιστική και με δύο μόλις ισοπαλίες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε στο τεχνικό τιμ για ακόμη μία φορά τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας και στην άμεση ανάγκη η ομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας

Το τεχνικό τιμ ενημέρωσε πως ήδη αναμένει τα πάρει στα χέρια του τα αποτελέσματα των εξετάσεων και διαβεβαίωσε για άμεση εύρεση λύσης του προβλήματος της συγκομιδής νικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο (05/10, 20:30) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Για μια ακόμη μέρα οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας και Άντι Ρένια συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ξεκίνησε θεραπεία.

Για αύριο τέλος το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ