ΑΡΗΣ

Νέα επιστολή στην ΕΠΟ

Νέα επιστολή στην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη θα βρίσκεται την Τρίτη (2/6) η νέα και πιο λεπτομερής επιστολή, που ζήτησε από την πλευρά του Άρη μετά από την συνάντηση της Κυριακής (31/5) στην Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, θα έχει σήμερα (2/6) στα χέρια του τη νέα και πιο λεπτομερής επιστολή, που ζήτησε από την πλευρά του Άρη μετά από την συνάντηση της Κυριακής στην Ξάνθη.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Άρη πριν από δέκα μέρες είχε στείλει την πρώτη του επιστολή όχι μόνο προς την ΕΠΟ αλλά ακόμη προς τους Σταύρο Κοντονή, Αλέξη Τσίπρα και Football League.

Στην πρώτη του επιστολή η πλευρά του Άρη περιλάμβανε ένα αναλυτικό υπόμνημα με το τι ζητάει που στηρίζει το αίτημα του για την διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου στην Football League σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις. Μπαράζ όπου θα συμμετάσχουν οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε στη συνάντηση την Κυριακής ότι ακόμη δεν την είχε πάρει στα χέρια του και παράλληλα ζήτησε από την πλευρά του Άρη νέα και πιο αναλυτική, ώστε να την μελετήσει σε συνεργασία με το νομικό τμήμα της ομοσπονδίας.

Όπως και θα γίνει σε συνεργασία με τους νομικούς του Άρη, κ.κ Γρόλλιος και Χατζηιωάννου, την Τρίτη (2/6) εκτός απροόπτου θα το αποστείλουν στην ΕΠΟ αφού πρώτα λάβει γνώση του περιεχομένου του ο Άλεξ Κάλας.

Σε αυτήν θα είναι ξεκάθαρο το αίτημα για εφαρμογή της νομιμότητας και αναμένεται το νομικό τμήμα της ΕΠΟ να την προωθήσει στο διοικητικό συμβούλιο στις 10 Ιουνίου. Της επόμενης Τετάρτης (10/6).

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενημερώθηκαν χθες από τον τεχνικό τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη τα όσα ουσιαστικά ειπώθηκαν στην συνάντηση της Κυριακής στην Ξάνθη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο 58χρονος τεχνικός αν και απών από την συνάντηση τους τόνισε πως πολλά θα εξαρτηθούν από το ΔΣ της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου. Εκεί όπου είναι να συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα αναρδιάρθωσης των επαγγελματικών κατηγοριών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ