ΑΡΗΣ

Νέα επαφή με τον Γκιρτζίκη

Νέα επαφή με τον Γκιρτζίκη
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα για την εκδίκαση της έφεσης της ΚΑΕ Άρης στο ΑΣΕΑΔ ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. Κρίνεται στο διοικητικό συμβούλιο της Football League η διεξαγωγή των μπαράζ.

Ο νομικός του Άρη Χρήστος Γρόλλιος με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα για την εκδίκαση της έφεσης της ΚΑΕ Άρης στο ΑΣΕΑΔ επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Μία επίσκεψη που συνδυάστηκε με μία νέα επαφή ως συνέχεια του ραντεβού της περασμένης Κυριακής στην Ξάνθη παρόντος και του Άλεξ Κάλας.

Εκτός του Γρόλλιου παρών ήταν και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Λάζαρος Παπαδόπουλος με τους δύο να εξέθεσαν για μία ακόμη φορά στον πρόεδρο της ΕΠΟ το αίτημα του Άρη. Αυτό της διεξαγωγής των μπαράζ για την άνοδο στην Football League και συνάμα προσπάθησαν να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του Γκιρτζίκη λίγες μέρες πριν από την συνεδρίαση της ομοσπονδίας.

Για τον Άρη καθοριστικό είναι και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Football League στην προσπάθεια να γίνουν μπαράζ εφόσον προκύψουν κενές θέσεις στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για αυτό και στον Άρη θεωρούνε ότι θα είναι μια πρώτη νίκη μια απόφαση της Football League να εισηγηθεί στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με όσες ομάδες προβλέπει η προκήρυξη. Δηλαδή με 20 και να τεθεί σε συζήτηση μια αναδιάρθρωση από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Στον Άρη αφήνουνε να εννοηθεί ότι τα νέα που έχουνε από το περιβάλλον του Σπύρου Καλογιάννη είναι θετικά και ότι η πρόταση της Football League θα είναι για πρωτάθλημα με 20 ομάδες. Πρωτάθλημα από το οποίο ο πρώτος θα παίρνει απευθείας την άνοδο στην Super League και οι υπόλοιποι τρεις μαζί με τον προτελευταίο της Super League θα παίξει πλέι οφ. Ο Άρης αν και δεν έχει δικαίωμα παρουσίας στην σημερινή συνεδρίαση θα εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του Βαγγέλη Χατζηιωάννου που είναι άλλωστε εκπρόσωπος του Αγροτικού Αστέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι απών για τις επόμενες δέκα μέρες θα είναι ο Σίντι Σανιά. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος ενημερώνοντας τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα επικαλούμενος ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον αναγκάζει να απουσιάσει για τις επόμενες δέκα μέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ