ΑΡΗΣ

"Ναι" Αναστόπουλου για Κόκε

"Ναι" Αναστόπουλου για Κόκε

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το "ΟΚ" για την παρουσία του Σέρχιο Κόκε στο φετινό ρόστερ του Άρη και το βράδυ θα υπάρξει το ραντεβού του Ισπανού στην Βέροια με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Μετά από 4,5 χρόνια ο Σέρχιο Κόκε είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ρόστερ του Άρη αφού ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το ΟΚ για την παρουσία του Ισπανού στο φετινό ρόστερ. Ραντεβού το βράδυ με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Βέροια.

Ο τεχνικός του Άρη ξεπέρασε τις αμφιβολίες που είχε για την πολύμηνη αγωνιστική απραξία του άλλοτε αρχηγού της ομάδας και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού.

Ο Κόκε το τελευταίο διάστημα προσπαθεί με καθημερινές ατομικές προπονήσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος και απομένει να φανεί αν το βράδυ θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος μετά από την συνάντηση που θα έχει με τον Καρυπίδη στην Βέροια. Πρόκειται για τυπικό ζήτημα αφού ο Ισπανός τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον νέο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για το οικονομικό.

Μάλιστα ο Κόκε αύριο ή μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κρύα Βρύση θα έχει συνάντηση και με τον Αναστόπουλο με σκοπό να συζητήσουν και από κοντά τον ρόλο του στην ομάδα. Κι ακόμη το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει πριν ενταχθεί στις προπονήσεις του Άρη με δεδομένο ότι έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι εννιά μήνες.

Κι όσο για τον Λεωνίδα Κυβελίδη είναι να υπογράψει σήμερα στη Βέροια παρουσία του εκπροσώπου του και του Καρυπίδη το ιδιωτικό του συμφωνητικό. Θα ακολουθήσουνε οι επίσημες ανακοινώσεις του και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη. Ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του Σάββατο στο παιχνίδι με την Κρύα Βρύση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αυτό να μεταφέρεται στο εκτός έδρας μία εβδομάδα μετά με την Καβάλα. Μία καθυστέρηση που θα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δύσκολα ως το Σάββατο η ΕΠΟ να εκδώσει το δελτίο του.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι μετά τον Κυβελίδη συζητήθηκε και το όνομα ενός ακόμη ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής. Αυτό του 22χρονου Θεσσαλονικιού Χρήστου Ιντζίδη, που επίσης είναι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας, με τον Αναστόπουλο να επιθυμεί να αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός.

Στην περίπτωση δε του Γιάννη Σιδεράκη απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Κάτι που εξαρτάται από την αποδέσμευσή του από την ΑΕΛ Καλλονής. Ακολούθως θα δοθεί αγώνας δρόμου για να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Για να γίνει αυτό απαιτείται άμεσα η μετατροπή του δελτίου του από επαγγελματικό σε ερασιτεχνικό.

Τέλος ανοιχτό παραμένει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου και αν αυτά καταλήξουν σε OTE TV ή Nova. Όπως και κατ΄ επέκταση στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι, και πρώτο επίσημο της χρονιάς, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την Κρύα Βρύση θα υπάρχει ή όχι τηλεοπτική κάλυψη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ