ΑΡΗΣ

Ν' Λουντούλου: "Η δουλειά μου είναι να σκοράρω"

Ν' Λουντούλου: "Η δουλειά μου είναι να σκοράρω"
Κοζάνη-Άρης INTIME SPORTS

Ο Γκαέλ Ν' Λουντούλου, ο οποίος έδωσε τη νίκη στον Άρη επί τη Κοζάνης, εστίασε στην εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο τεχνικός των "κιτρίνων", Νίκος Αναστόπουλος.

Νίκες και μόνο νίκες θέλει να πανηγυρίσει ο Γάλλος άσος του Άρη, Γκαέλ Ν' Λουντούλου, μοναδικός σκόρερ των "κιτρίνων" στο ματς με την Κοζάνη, για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαέλ Ν' Λουντούλου:

Για το παιχνίδι με την Κοζάνη: "Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Είμαι ικανοποιημένος απόλυτα που σκόραρα για δεύτερη φορά. Αυτή είναι η δουλειά μου και χαίρομαι που τα καταφέρνω"

Για το αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα και τον έχει βοηθήσει να είναι ακόμα καλύτερος: "Είχα μία συζήτηση με τον κόουτς και μου είπε ότι με εμπιστεύεται και με υπολογίζει. Έχει μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ, ποιοτικούς παίκτες. Ξεκίνησα βασικός, αλλά δεν σκόραρα γι αυτό και έκατσα στη συνέχεια στον πάγκο. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα, να έρχομαι ως αλλαγή και να βοηθάω με αυτό τον τρόπο".

Για το στόχο από εδώ και στο εξής: "Νίκες και μόνο νίκες. Αυτός είναι μοναδικός στόχος για την ομάδα φέτος. Είναι ευχάριστο που για μία ακόμα φορά είχαμε τόσο κόσμο στο πλευρό μας"

Για το νέο λουκ του: "Αν διαπιστώσω ότι θα σκοράρω και για τρίτη φορά, τότε δεν θα το αλλάξω"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ