ΑΡΗΣ

Μυροφορίδης: "Στις 8 Νοεμβρίου το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς"

Μυροφορίδης: "Στις 8 Νοεμβρίου το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς"
Μυροφορίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ και υποστήριξε ότι το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Παύλος Μυροφορίδης ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρίνων" διαπίστωσε βήματα προόδου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και ξεκαθάρισε ότι το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς θα διεξαχθεί την ογδόη Νοεμβρίου (8/11), επιρρίπτοντας την ευθύνη στα προβλήματα που είχε η ομάδα του Μπουένος Άιρες με τις υποχρεώσεις στη δική της ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ. Το έζησαν και οι παίκτες μας από κοντά. Έζησε αυτό που θέλουμε να γίνεται όλο το χρόνο. Καλώς ή κακώς, έπρεπε να γίνει το σημερινό, για να πούμε ορισμένα πράγματα, για να μεταφέρονται σωστά προς τα έξω. Καλώς ή κακώς, έπρεπε να βγω και να μιλήσω, γιατί δεν είναι ωραίο να υπάρχουν σκιές. Ξεκινώντας πριν 2-3 μήνες, ξεκίνησε μία ομάδα, κατ' εμέ, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε την κλήρωση, όποια κι αν είναι αυτή, το ζητούμενο ήταν να ξεκινήσουμε. Σε αυτό το κομμάτι έχουν γίνει πράγματα πολλά. σε αυτούς τους μήνες, τα οποία μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να διαφημίζει.

Επειδή καταντάει κουραστικό, έπρεπε να πούμε κάποια πράγματα ότι δεν είναι έτσι όπως μεταφέρονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ξεκινήσαμε να χτίζουμε κάτι πολύ δύσκολο, γνωρίζοντας τι έχουμε στα χέρια μας και πως θα τα καταφέρουμε. Είμαστε καλά πλέον και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι. Έχουν γίνει φοβερά βήματα προόδου και βελτίωσης της ομάδας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μία ομάδα που ξέραμε ότι είχε πέρσι τα θέματά της και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται. Κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, τους ενοχλεί και δεν ξέρω γιατί. Ο καθένας έχει την κρίση του. Σας πάω λίγο πιο πίσω, γιατί έχω ακούσει να λένε, ότι ο Άρης δεν πήρε φορ. Ο Άρης όποιους ήθελε να είχε εδώ, τους έχει. Η επόμενη μέρα δεν δημιουργείται με «θα» και ευχολόγια, πρέπει να είσαι ρεαλιστής σε αυτό που κάνεις. Δεν θα διαφημίσουμε ποτέ αν πληρώθηκε η ομάδα. Υπήρχαν κενά από πέρσι, που λύνονται", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το θέμα του Πίντο, ο οποίος ακόμη δεν έχει εγχειριστεί: "Έχουμε πάει όλοι το θέμα του Πίντο για να γιγαντώσουμε μία άρρωστη κατάσταση. Υπάρχει συννενόηση με τη Football League, είναι διαδικαστικό θέμα. Γιγαντώνεται και δεν ξέρω γιατί. Ασχολούνται κάποιοι με το αν ήρθε ο Φριλίγγος στον Άρη. Είναι ο καλύτερος γενικός αρχηγός της χώρας. Αν γινόταν η… πατάτα, θα μας έβγαζαν στο εκτελεστικό. Αυτό θέλουμε να προλάβουμε. Είναι σημάδια της καθημερινότητας που λύνονται. Όταν ήρθα είδα πράγματα και ανθρώπους να θέλουν να βοηθήσουν. Αναδεικνύουμε και ψάχνουμε πάντα… αίμα! Το ποτήρι στη ζωή μου το βλέπω πάντα μισογεμάτο, όχι το ανάποδο".

Για το φιλικό της Μπόκα Τζούνιορς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: "Το περιβόητο φιλικό με την Μπόκα. Αν θεωρεί κάποιος ότι βάλαμε τα χέρια για να βγάλουμε τα μάτια μας, ας κοιταχτεί δύο φορές στον καθρέφτη. Μας είπαν απατεώνες, κοπρίτες. Δήλωσα πως θα ήταν αλητεία να μην γίνει το ματς. Στην Ελλάδα της κρίσης σε ένα μήνα Οκτώβριο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει, δεν έχει εισιτήρια επιστροφής. Από τη μία μέρα στην άλλη, ενώ υπήρχαν εισιτήρια, την επόμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα! Απίθανα πράγματα! Κυνήγι μαγισσών δεν θα παίξουμε, δεν θα βάλουμε στη διαδικασία αυτή κανέναν. Το φιλικό με την Μπόκα θα γίνει 8 Νοεμβρίου. Το επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ακόμα. Μου ήρθαν όμως τα εισιτήρια.

Το δύσκολο δεν ήταν το ναι της Μπόκα, αλλά τα εισιτήρια, στην Ελλάδα της κρίσης που κάνει το εισιτήριο 2.000 ευρώ! Στις 27 του μήνα δεν έγινε, γιατί δεν υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση στη δική τους Λίγκα. Εμείς δεν θέλαμε να γίνει το ματς 4 γιατί ήταν το μπάσκετ. Δεν θέλαμε να χάσουμε το φιλικό, όχι για εμάς, αλλά για τον κόσμο. Να νιώσουμε όλοι στον σύλλογο τι σημαίνει Άρης. Πήραμε μία πρώτη γεύση από το μπάσκετ. Αναλωνόμαστε από εκεί και πέρα. Ναι η Μπόκα θα έρθει με τον.. Ρικέλμε. Δεν θα έρθει με τον Ρικέλμε.

Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα έρθει η Μπόκα, εμένα. Το είπα και δημόσια και βγαίνει ο κάθε ένας να λέει την… αηδία του. Ζητήσαμε το σήμα, την Μπόκα, την μνήμη. Αυτό ζητήσαμε. Μην γελιόμαστε, κανείς δεν ξέρει τους παίκτες της Μπόκα. Να δημιουργούμε εντυπώσεις με αυτό , είναι κουραστικό. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να σκεφτούμε ότι η ομάδα αυτή ταλαιπωρείται όλα αυτά τα χρόνια. Ο σεβασμός είναι το πιο απλό πράγμα, που μπορεί να νιώσει κάποιος…"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ