ΑΡΗΣ

Μπουτάρης: "Το Χαριλάου; Σούπερ Μάρκετ"

Μπουτάρης: "Το Χαριλάου; Σούπερ Μάρκετ"
Μπουτάρης

Με σκληρή γλώσσα για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα για την έδρα του Άρη το "Κλεάνθης Βικελίδης" μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα για την έδρα του Άρη, το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην διάρκεια του χθεσινού (2/3) δημοτικού συμβουλίου και όπως αναφέρει το thestival.gr δεν δίστασε να πει το Χαριλάου να γίνει Σούπερ Μάρκετ αλλά και ότι ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει.

Το αντικείμενο συζήτησης του χθεσινού (2/3) δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε να κάνει σχετικά με την δημιουργία μαρίνας σκαφών στην πόλη.

Ωστόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ξέφυγε λίγο από το θέμα και έφερε την συζήτηση στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα λοιπόν που ο κ. Μπουτάρης αναφερόταν στο θέμα, ένας από τους παρευρισκομένους ρώτησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης: " Το Χαριλάου τι να το κάνουμε;", με τον δήμαρχο να απαντάει: "Τι να το κάνουμε το Χαριλάου; Σούπερ Μάρκετ!".

Στην συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής με τον κ. Μπουτάρη να λέει: "Ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, καταφέραμε να έχουμε μισή ομάδα στην πρώτη κατηγόρια", και όταν αντέδρασαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες, πρόσθεσε "Ε μισή ομάδα είναι με έξι σερί ήττες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ