ΑΡΗΣ

Μπουγιουκλής αντί Καλαϊτζίδης

Μπουγιουκλής αντί Καλαϊτζίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γαλανός φαίνεται να παραμένει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μετά από την συνάντηση με τον ΑΣ παρουσία οργανωμένων φιλάθλων ενώ ο Δημήτρης Μπουγιουκλής θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μετά από την συνάντηση με τον ΑΣ Άρης παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας ο Δημήτρης Γαλανός φαίνεται να παραμένει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο Δημήτρης Μπουγιουκλής θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και θα κοουτσάρει στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καστοριά για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

«Παραμένω στην θέση μου», τόνισε στο Sport24.gr ο Γιώργος Γαλανός και πρόσθεσε: «Ο ΑΣ αλλάζει και θα μπούνε άνθρωποι της δικής μου λογικής».

Στην ερώτηση για το τι εννοεί δεδομένου ότι πρόεδρος την στιγμή αυτή είναι ο Τάσος Οικονόμου απάντησε: « Το πιο πιθανό είναι να παραιτηθεί μέχρι την Παρασκευή», κι όσο για το αν προτίθεται να τον διαδεχθεί είπε: «Όχι».

Ενώ για το θέμα του προπονητή επισήμανε: «Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουγιουκλή που αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας».

Κι όσο για την συνάντηση που είχε ολοκληρωθεί παρουσία του προέδρου του ΑΣ Τάσου Οικονόμου, του Γιώργου Γαλανού και εκπροσώπων από τους συνδέσμους ο Γαλανός παρουσίασε όλα τα οικονομικά στοιχεία της διοικητικής του παρουσίας.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να αποδείξει και στην πράξη ότι καταβλήθηκαν τα χρήματα που υποστηρίζει και αγγίζουν τα 120.000 ευρώ, υπήρξε ανταλλαγή ερωτήσεων, σε μια συνάντηση όπου σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές φορές ανέβηκαν οι τόνοι και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις και η ένταση.

Από την πλευρά του ο Οικονόμου επέμεινε ότι είναι εφικτό το σχέδιο οικονομικής διαχείρισης του ποδοσφαίρου από τον Ερασιτέχνη και ότι θα υπάρχει βοήθεια ομάδας επιχειρηματιών με ανθρώπους και από την Αμερική χωρίς όμως να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά και ποσά.

Κι ενώ η αίσθηση που επικράτησε μετά το τέλος της συνάντησης αυτής ήταν ότι όλα παραμένουν ανοιχτά στο ποδοσφαιρικό τμήμα η δήλωση του Γαλανού ότι συνεχίζει δημιουργεί νέα δεδομένα. Μετά το τέλος της συνάντησης ακολούθησε συμβούλιο του ΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ