ΑΡΗΣ

Μπεν τριετίας στον Άρη και στο βάθος Ολαϊτάν

Μπεν τριετίας στον Άρη και στο βάθος Ολαϊτάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν από τον Άρη με τη συμφωνία να κάνει λόγο για συμβόλαιο τριών ετών. Στα υπόψη και ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Σε συμφωνία με τον Μοχάμεντ Μπεν φέρεται να έχει έρθει η διοίκηση του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό όπου δεν υπολογίζεται ώστε να ανακοινωθεί.

Στα συν της προοπτικής συνεργασίας των δύο πλευρών για τον διεθνή από τις Κομόρες έχει να κάνει με το ότι του δίνει την ευκαιρία να μετακομίσει σε μία μεγάλη πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Το θέμα πλέον με τον Μπεν είναι το πότε θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ώστε εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τον Άρη. Κάτι ανάλογο ισχύει με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

Ο ένας είναι ο Νίκο Μαρτίνες και ο άλλος ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο 23χρονος Νιγηριανός επιθετικός που επίσης δεν υπολογίζεται από τον Βίκτορ Σάντσεθ και απομένει να φανεί αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή αν θα μείνει ελεύθερος όπως επιθυμούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την εξέλιξη αυτή περιμένουν στον Άρη για να κινηθούν για την απόκτηση του Ολαϊτάν με το κοινό στοιχείο του με τον Μπεν είναι ότι με τη σειρά του είχε πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό από τη Βέροια. Και το επιπλέον ότι έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Ημαθίας.

Κι όσο για τον Μαρτίνες; Η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετά από την επαφή που έχει ήδη υπάρξει. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται θετικός γεγονός που φέρνει πιο κοντά τις δύο πλευρές σε συμφωνία. Ωστόσο ο Ολυμπιακός και ο τεχνικός είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον του. Στον Άρη τηρούν στάση αναμονής ελπίζοντας στη λύση του συμβολαίου του, ώστε να γίνει προσπάθεια να γίνει κάτοικος του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ και με δεδομένο ότι η συνεργασία του Άρη με τον Ζουλιέν Φομπέρ δεν φαίνεται πως τελικά θα προχωρήσει ο Νίκος Αναστόπουλος για τη θέση του δεξιού μπακ φέρεται να εξετάζει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό. Τον Μανώλη Τζανακάκη.

Ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεταιούτε φέτοςαπό την ομάδα του Πειραιά και εφόσον μείνει ελεύθερος αναμένεται να γίνει η σχετική κίνηση απόκτησής του. Οι "ερυθρόλευκοι" είχανε προχωρήσει στην απόκτησή του Τζανακάκη το καλοκαίρι του 2013 από τον Εργοτέλη όπου όμως παρέμεινε για άλλα δύο χρόνια ως δανεικός, όπου το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε με την ίδια μορφή στην Ανόρθωση στην Κύπρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ