ΑΡΗΣ

Μπαργκάν: "Πάντα μου άρεσε το "Κλεάνθης Βικελίδης" ως έδρα"

Μπαργκάν: "Πάντα μου άρεσε το "Κλεάνθης Βικελίδης" ως έδρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 27χρονος Θρακιώτης ακραίος του Άρη, Κενάν Μπαργκάν, ξεκαθάρισε πως σε 10-15 ημέρες θα είναι απολύτως έτοιμος, ενώ υποστήριξε ότι πάντα θαύμαζε το "Κλεάνθης Βικελίδης" ως έδρα, ακόμη κι ως αντίπαλος.

Ο Κενάν Μπαργκάν μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή στο φιλικό κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά και τις σκέψεις του για την ετοιμότητά του και όχι μόνο.

Για τον αγώνα και το ντεμπούτο του με τον Άρη είπε: "Ηταν ένα δύσκολο φιλικό, σε μία δύσκολη έδρα. Είδαμε έναν ισορροπημένο αγώνα, χωρίς πολλές φάσεις. Παρόλα αυτά πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε τη νίκη. Ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να μας βοηθήσει στη συνέχεια και εν όψει πρωταθλήματος, για να γίνουμε καλύτεροι. Προερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα, το κλίμα ήταν βαρύ αλλά ελπίζω τώρα να αλλάξει αυτό. Οσον αφορά την πρώτη μου συμμετοχή, είμαι χαρούμενος. Έχει λίγες ημέρες που μπήκα στις προπονήσεις. Θέλω να συνεχίσω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του δήλωσε: "Όπως έχω πει από την πρώτη μέρα που ήρθα, αυτό ίσως είναι καλό. Θα με βοηθήσει να είμαι καλύτερος, για να μπορέσω να κερδίσω μία θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι παίκτες".

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη και αν η κρούση που δέχθηκε το καλοκαίρι ήταν η πρώτη που είχε τόνισε: " Με τους ανθρώπους του Άρη διατηρούμε καλές σχέσεις από παλιά και συγκεκριμένα από τη Βέροια. Μου αρέσει πολύ το “Κλεάνθης Βικελίδης” ως έδρα. Μου άρεσε να αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος και τώρα θα το απολαύσω ως παίκτης της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της".

Για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος υποστήριξε: "Σε 10-15 ημέρες θα είμαι 100% έτοιμος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ