ΑΡΗΣ

Μονοετές συμβόλαιο ο Καλογεράκης

Μονοετές συμβόλαιο ο Καλογεράκης

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης του Άρη είναι και τυπικά ο 22χρονος τερματοφύλακας, Μανώλης Καλογεράκης. Ο 22χρονος γκολκίπερ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ έκανε και δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.

Ο Μανώλης Καλογεράκης γεννήθηκε στις 12/03/1992 στα Χανιά, έχει ύψος 1,85 και βάρος 85 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Επισκοπής (23 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Χανίων (στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων.

«Τιμή που θα αγωνίζομαι στον ΑΡΗ»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μανώλης Καλογεράκης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr):

«Η ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον ΑΡΗ είναι η πιο σημαντική εξέλιξη μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή που θα φοράω την φανέλα της.

Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του ΑΡΗ και την συμπαράσταση που έχει από τον κόσμο του. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά και σε όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου στο γήπεδο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ