ΑΡΗΣ

Μιχαλίτσιος: "Επέστρεφα και τσάμπα στον Αρη"

Μιχαλίτσιος: "Επέστρεφα και τσάμπα στον Αρη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλίτσιος και μίλησε για τα λάθη που έγιναν στον Άρη την περσίνη χρονιά αλλά και για το παρόν του συλλόγου.

Στον focus fm 103.6 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλίτσιος και μίλησε για τα λάθη που έγιναν στον Άρη την περσίνη χρονιά αλλά και για το παρόν της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για τα λάθη που έγιναν στον Άρη:

"Το έχω ξαναπεί για μένα η ομάδα θα έπρεπε να είχε ανέβει αγωνιστικά στην β’ Εθνική και όχι να παλεύει όλο το καλοκαίρι να κερδίσει αλλού την άνοδο. Αλλά πέρσι έπρεπε να ανέβει γιατί έπαιζε με αντιπάλους υποδεέστερους από αυτόν και σαν όνομα αλλά και σαν υλικό. Για εμένα ο Άρης και να κέρδιζε την άνοδο μέσω δικαστηρίων θα είχε πρόβλημα στην β’ εθνική και δεν θα είχε ομάδα για να βγει πρώτος,και μιλάμε για πρωταθλήματα όπως η β’ και η Γ’ εθνική που ο Άρης θα πρέπει να βγαίνει πρώτος και με διαφορά για να επιστρέψει εκεί που πρέπει".

-Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

"Η Γ’ εθνική δεν είναι τίποτα το σοβαρό, δεν μιλάμε καν για επαγγελματική κατηγορία ούτε για επαγγελματίες παίκτες. Τα πιο πολλά παιδιά που αγωνίζονται στην κατηγορία τα πρωινά δουλεύουν. Τον Δεκέμβριο οι πιο πολλές ομάδες δεν κάνουν προπονήσεις είτε γιατί δεν πληρώνονται είτε γιατί έχουν βγει από το στόχο τους. Άρα μιλάμε για ένα πρωτάθλημα πολύ κακού επιπέδου. Ο Άρης τώρα μπορεί και πρέπει να κάνει μια ομάδα που θα την φοβούνται,να έρχονται στο Χαριλάου και να μην λένε αν θα πάρουν κάποιο καλό αποτέλεσμα αλλά να λένε να μην φάνε πολλά γκολ".

-Για τον Νίκο Αρβανιτίδη:

"Δεν ξέρω πόσο έμπειρος είναι ο γιος, αλλά ο Γιώργος Αρβάνιτίδης είναι πολύ έμπειρος και έχει δείξει και με την Βέροια πιο παλιά ότι μπορεί να ανεβάσει την ομάδα από τέτοιες κατηγορίες".

-Για την εμμονή που υπήρχε με τον Άλεξ Κάλας να πάρει την ομάδα:

"Δεν θέλω να μπω σε διοικητικά θέματα, απλά για εμένα έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση για τον απολογισμό της χρόνια μια μέρα αφού τελείωσε το πρωτάθλημα. Τώρα, από εκεί και πέρα, από την στιγμή που τελείωσε η χρονιά και δεν ήταν πετυχημένη τι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τις εφέσεις δηλαδή άμα ήταν θετική η έφεση θα λέγαμε ότι ήταν πετυχημένη και η διοίκηση;"

-Για τον μικρό αριθμό που ψήφισε στην Γ.Σ.:

"Είναι θλιβερό νομίζω να βλέπουμε να αποφασίζει για έναν τέτοιο κόσμο, ένα τέτοιος μικρός αριθμός ατόμων".

-Για το αν θα επέστρεφε στον Άρη:

"Εγώ στον Άρη θα επέστρεφα και τζάμπα, αν μου ζητούσαν βοήθεια σε οποιοδήποτε πόστο, εγώ θα επέστρεφα. Είναι τέτοια η αγάπη που εγώ θα επέστρεφα και τζάμπα στην ομάδα".

-Για την Εθνική ομάδα και τι φταίει που δεν πάει καλά:

"Είναι πολλά μαζί, πάντα δεν είχαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο που υπάρχει αλλά είχαμε προπονητές που γνώριζαν τι να πάρουν από τους ποδοσφαιριστές. Τον τελευταίο καιρό έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις και η Εθνική δεν πάει καλά. Θα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα γιατί τώρα δεν θα βρισκόμαστε στα γκρουπ των δυνατών αλλά των αδυνάτων".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ