ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Όλα τα σφυρίγματα εναντίον μας"

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Παράπονα για τη διαιτησία στο ματς Άρης - ΠΑΟΚ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ρίχνει ευθύνη σε κανέναν ποδοσφαιριστή του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εκείνος έφερε τον Αγκάνθο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος. Είχαμε πολλά προβλήματα από αριστερά του ΠΑΟΚ και δεξιά στην άμυνα μας. Και στην κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και γενικά είχαμε μια μέτρια παρουσία. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν πολύ τα πράγματα, γιατί μας βοήθησαν οι αλλαγές. Τόσο ο Παπαζαχαρίας και ιδιαίτερα ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος πιστεύω ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.

Μετά το πέναλτι ίσως να υπάρχει και άλλο πέναλτι υπέρ μας που δε δόθηκε. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας μετά το πέναλτι που πήραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα πιο επιθετική την ομάδα μετά την ισοφάριση, αλλά δεν πήραμε σφύριγμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Κοτσαρίδης και ο Διαμαντάκος. Δεν είναι πολύ κακό ότι δεν κερδίσαμε, αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω".

Σε ερώτηση για την αντίδραση της ομάδας του μετά το 2-2 απάντησε: "Δεν υπάρχει τάιμ άουτ για να δώσουμε οδηγίες. Ίσως οι παίκτες από μόνοι τους να οπισθοχώρησαν. Δεν είναι δική τους ευθύνη".

Για το πρώτο ημίχρονο και γιατί ο Άρης εμφανίστηκε τόσο νωθρός εξήγησε: "Δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα γίνει. Δε θέλω να πω κάτι αρνητικό για κανέναν. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί που μπήκαν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είχαμε διαφορετική εικόνα με τις αλλαγές μας".

Για το αμυντικό πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο τόνισε: "Δε φταίει μόνο ο Καζναφέρης γιατί δεν είχε βοήθειες. Στο πρώτο μέρος έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Δεν είχε την κάλυψη από άλλους παίκτες. Δεν είναι μόνο δική του ευθύνη αυτό που έγινε. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση του, ήταν ο παίκτης που ξέρουμε. Αν μου πείτε στο πρώτος μέρος ποιος είναι ο καλύτερος, θα σας πω ο Κοτσαρίδης. Ο κόσμος δεν τον ξέρει, αλλά εγώ τον ξέρω. Είναι μια πολύ σημαντική λύση".

Σχετικά με κάποιους ποδοσφαιριστές του που αποχώρησαν τον Ιανουάριο και αν ήταν θετικός είπε: "Ούτε εγώ, ούτε ο Άγγελος Σπυρίδων ήμασταν θετικοί για να φύγουν κάποιοι. Ωστόσο, μπορούμε να καλύψουμε τα κενά τους. Υπάρχει ο Παπαζαχαρίας, ακόμη και ο Ηρακλής, ο οποίος μπαίνει σ’ ένα ρυθμό".

Σε ερώτηση για την απόσυρση των Γιαννιώτα και Γιαννίτση στο ημίχρονο σχολίασε: "Δε ρίχνω την ευθύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από κανένα. Όλοι μπορούν να έχουν μια κακή μέρα".

Σχετικά με τις 7 κάρτες που συμπλήρωσε ο Αγκάνθο υποστήριξε: "Ο Αγκάνθο δεν πρέπει να λείπει από κανένα ματς. Το καλοκαίρι εγώ τον έφερα στον Άρη. Εγώ τον έβλεπα. Είναι πολυτέλεια για τον Άρη να έχει τέτοιο παίκτη. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ σε ποιο ματς θα λείψει".

Κι όσον αφορά τέλος για τη συνέχεια είπε: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Πρέπει να πάρουμε και διπλό, δυστυχώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Όλα είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ