ΑΡΗΣ

Μετανιωμένος ο Καστίγιο

Μετανιωμένος ο Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο έχει πλέον αντιληφθεί ότι ενήργησε λάθος στον αγώνα με την Ξάνθη δεχόμενος κόκκινη κάρτα.

Οι δύο κίτρινες που αντίκρισε ο Νέρι Καστίγιο στο παιχνίδι του Άρη της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη εκτός της αποβολής του τον έφεραν στο επίκεντρο.

Δύο κίτρινες που ο 27χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός θα μπορούσε να είχε αποφύγει αν συγκρατούσε τα νεύρα του.

Άπαντες στον Άρη, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια το καλοκαίρι για να παραμείνει στο ρόστερ για τα επόμενα δύο χρόνια δίνοντάς του ουσιαστικά τον τίτλο του ηγέτη.

Έναν τίτλο που ο Καστίγιο καλείται, αφού κάνει την αυτοκριτική του, να επιβεβαιώσει στην επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο με την φανέλα του Άρη και πολύ περισσότερο από την στιγμή που επέλεξε και του δόθηκε η φανέλα με το Νο10.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός από το απόγευμα της Κυριακής δεν κρύβει την στεναχώρια του και δεδομένης της κριτικής που του έχει ασκηθεί με τον ίδιο να την αναγνωρίζει όπως και ότι μέχρι στιγμής δεν είναι αυτός που πρέπει.

Παρά την πίεση που δικαιολογημένα αισθάνεται δείχνει αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα επί προσωπικού με αυτό να γίνεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο Καστίγιο δεν κρύβει στο στενό του περιβάλλον ότι δεν έχει πάψει να θέλει να οδηγήσει τον Άρη όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται παρά το γεγονός ότι η κόκκινη κάρτα του παιχνιδιού της Κυριακής με την ακριτική ομάδα τον έχει πάει πίσω.

Όσο για τον Τσιώλη, την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και των φιλάθλων της ομάδας εκείνο που προέχει είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε της διακοπής του πρωταθλήματος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με Κροατία και Γεωργία στον όμιλο για την πρόκριση στο EURO του 2012 και όχι κάποιο άμεσο τετ α τετ με τον Καστίγιο.

Αυτά με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλοντας το δύο στα δύο να φαντάζει σαν κάτι παραπάνω από μονόδρομος για την επίτευξη μιας ουσιαστικής αντεπίθεσης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Την αισιοδοξία του ωστόσο ότι ο Άρης θα βγει από την κρίση που φαίνεται να έχει μπει εξέφρασε ο νυν παίκτης της ουκρανικής Τσερνομόρετς, Κρίστι Βανγκέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα.

" Δεν ανησυχώ, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, έχει καλούς παίκτες, θα βγει από την κρίση και θα διακριθεί στο πρωτάθλημα", με τον διεθνή Αλβανό αμυντικό να φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Άρη από την Οδησσό όπου βρίσκεται ενώ αναφέρθηκε και στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

" Θέλω να μεταφέρω στους πρώην συμπαίκτες μου την πίστη μου ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Να είναι υγιείς πάνω απ’ όλα και θα έρθουν οι καλές μέρες. Είμαι σίγουρος, ώστε να ανταποδώσουν και την αγάπη του κόσμου. Επίσης, θέλω να μεταφέρω και την αγάπη μου στον κόσμο. Πρέπει να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, όπως μόνο αυτός γνωρίζει".

Τέλος η Δόξα Δράμας φέρεται να εξετάζει τους Ευθύμη Κουλουχέρη, Νάτσο Γκαρσία και Ντάνιελ Τσέζαρεκ εφόσον κερδίσει τελικά την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια επίσημη επαφή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ