ΑΡΗΣ

Μένουν στον Άρη Καπνίδης, Ν' Λουντούλου και Βουτσιάς

Μένουν στον Άρη Καπνίδης, Ν' Λουντούλου και Βουτσιάς
Καπνίδης, Ν' Λουντούλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντώνης Καπνίδης, Γκαέλ Ν' Λουντούλου και Πασχάλης Βουτσιάς επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Άρη. Διετή συμβόλαια οι δύο πρώτοι, μονοετές ο τρίτος. (PHOTOS).

Ο Άρης σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν και την Τρίτη (12/7) προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Ο 24χρονος επιθετικός Αντώνης Καπνίδης υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 2ο σκόρερ της περσινής Γ' Εθνικής, με 21 γκολ σε 29 ματς. Ο Λεβαδειακός προ ημερών τού έκανε πρόταση, αλλά κρίθηκε χαμηλή από τον Θεσσαλονικιό επιθετικό.

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε και ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός Γκαέλ Ν' Λουντούλου. Παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στους "κίτρινους" και την περασμένη σεζόν σημείωσε 4 γκολ σε 28 παιχνίδια. Ο τρίτος που ανανέωσε είναι ο 26χρονος μέσος Πασχάλης Βουτσιάς. Πέρυσι έπαιξε σε 12 ματς.

Μένουν στον Άρη Καπνίδης, Ν' Λουντούλου και Βουτσιάς

Ο Καπνίδης υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, δίπλα στον Σίμο Ορφανίδη.

Μένουν στον Άρη Καπνίδης, Ν' Λουντούλου και Βουτσιάς

Ο Γκαέλ Ν' Λουντούλου με τον Σίμο Ορφανίδη.

Μένουν στον Άρη Καπνίδης, Ν' Λουντούλου και Βουτσιάς

Ο Πασχάλης Βουτσιάς λίγα μετά τις υπογραφές.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντώνη Καπνίδη, Γκαέλ Ν’ Λουντούλου και Πασχάλη Βουτσιά. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία και μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Σίμο Ορφανίδη οριστικοποιήθηκε η παραμονή τους στην ομάδα μας. Οι Καπνίδης και Ν’ Λουντούλου υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο Βουτσιάς μονοετές".

Καπνίδης: "Προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στον Άρη"

Ο Αντώνης Καπνίδης, μίλησε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη, τονίζοντας αρχικά για τους στόχους της νέα σεζόν: "Στόχος είναι να έχουμε όλοι υγεία πρώτα απ’ όλα, για να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε σε όποια κατάσταση μας παρουσιαστεί. Από εκεί και πέρα στόχος είναι η άνοδος και προσωπικός στόχος να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα με τα γκολ".

Για τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που θα έχει στην θέση του τη νέα σεζόν είπε: "Όταν υπάρχει συναγωνισμός πάντα είναι καλό. Επέλεξα να κάτσω σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί οι παραστάσεις που έχεις ακόμα και στις μικρότερες κατηγορίες, σε κάνουν πιο έτοιμο καθημερινά και σου δίνουν κίνητρο πάντα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος".

Για το διάστημα αναμονής που μεσολάβησε τόνισε: "Προτεραιότητά μου ήταν ο Άρητο είπα και πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις μου. Υπήρχε ένα διαδικαστικό που ο κάθε παίκτης που ήθελε να παραμείνει στην ομάδα έπρεπε να περιμένει. Όταν αυτό λύθηκε ήρθε σ’ επικοινωνία μαζί μου ο κόουτς και ο πρόεδρος και συμφωνήσαμε κατ’ ευθείαν. Δεν μου πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό. Όλα τα πράγματα πηγαίνουν σωστά και θα οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει".

Κι όσο για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες υποστήριξε: "Υπήρχαν κάποιες κρούσεις τις οποίες τις ανέλυσα, αλλά προτεραιότητα μου όπως είπα ήταν να μείνω στον Άρη".

Ν΄Λουντούλου: "Ήθελα να μείνω στον Άρη"

ΟΓκαέλ Ν’Λουντούλου παραδέχτηκε με δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου διετές συμβολαίου του ότι: "Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψε για δυο χρόνια στον Άρη. Είμαι εδώ δυο χρόνια στην Γ’ Εθνική και ένα χρόνο στην Β’ Εθνική και στόχος μου είναι να πάμε τον Άρη στην Super League".

Για το αν η πρόταση του Άρηήταν η μοναδική προς αυτόν για φέτος και για τις συνθήκες που αντιμετώπισε αυτά τα δυο χρόνια επισήμανε: "Δεν ήταν η μοναδική πρόταση που είχα αλλά στόχος μου ήταν να παίξω στον Άρηκαι για αυτό δεν κοίταξα καν τις άλλες προτάσεις. Στόχος μου ήταν να παραμείνω στον Άρη και το μόνο που περίμενα ήταν η πρότασή του".

Για την επόμενη σεζόν υποστήριξε: "Πιστεύω ότι ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι συνεργάτες του κάνουνε μια πολύ καλή ομάδα. Η τρίτη κατηγορία ήταν δύσκολή και το ίδιο δύσκολη θα είναι και η δεύτερη κατηγορία. Πιστεύω σε εμάς και με τον κόσμο μαζί μας θα κάνουμε το καλύτερο για να προβιβαστεί η ομάδα στη Super League".

Για το τι έχει ακόμα να δώσει στον Άρη κατέληξε: "Είμαι νέος και μπορώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να δώσω περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου τη νέα χρονιά".

Αυτόματη ανανέωση για τρεις

Βάση των συμφωνητικών που είχανε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Βασίλης Ρόβας, Μάρκος Ντούνης και Κώστας Καζναφέρης ανανεώνουν αυτόματα την συνεργασία του με τον Άρη. Κάτι που σημαίνει ότι η παραμονή τους θεωρείται δεδομένη, όπως είχε συμφωνηθεί από την πρώτη μέρα της συνεργασίας τους.

Εν ολίγοις εκτός από το τυπικό της υπόθεσης, που είναι η υπογραφή του επαγγελματικού τους συμβολαίου με την νέα ΠΑΕ, λογίζονται ως μέλη του ρόστερ και της επόμενης σεζόν. Αυτής που θα βρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Football League με μοναδικό στόχο την άνοδό της στη Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ