ΑΡΗΣ

Με 17 κόντρα στην Καστοριά

Με 17 κόντρα στην Καστοριά

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με την Καστοριά με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να παίρνει 17 παίκτες στην αποστολή. Στα υπόψη ο Μάριος Παπαδόπουλος.

Την προετοιμασία του για την κυριακάτικη πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κόντρα στην Καστοριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκλήρωσε ο Άρης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να συμπεριέλαβε στην αποστολή του 17 ποδοσφαιριστές.

Οι «κίτρινοι» δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν με το ρόστερ τους που ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί δεν συμπληρώνουν 18άδα εν όψει της κυριακάτικης πρεμιέρας, με τους 17 ποδοσφαιριστές της αποστολής να αποσύρονται σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης και Συμεωνίδης.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού, ο Καλαϊτζίδης δείχνει να έχει καταλήξει στους δέκα από τους ένδεκα με μοναδικό ερωτηματικό το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Μια θέση που την διεκδικούνε οι Λιόνης και Ντούγκα. Ο πρώτος προπονήθηκε χθες κανονικά, ξεπερνώντας το διάστρεμμα και παίρνει προβάδισμα έναντι του νεαρού.

Κατά τα άλλα ο Μπαϊμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ψυχογιός και Λιόλιος στα άκρα της άμυνας, Γιαννίτσης και Γκόλιας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Λεμονής και Σουνάς αμυντικά χαφ, Σταυρόπουλος στα δεξιά, Καπνίδης και Ρένια στην επίθεση.

Εξετάζει την περίπτωση του Παπαδόπουλου

Στο μεταγραφικό μέτωπο κι ενώ ο Πορτογάλος Βάσκο Φερνάντες αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη ο Καλαϊτζίδης εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου επιθετικού μέσου, Μάριου Παπαδόπουλου, που είναι να μείνει ελεύθερος από την Βέροια και συμμετέχει στις προπονήσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ