ΑΡΗΣ

Αποκλεισμός-σοκ για τον Άρη

Αποκλεισμός-σοκ για τον Άρη
Άρης INTIME SPORTS

Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση ο Άρης, γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τον Δωτιέα Αγιάς σε αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, στο ''Κλ. Βικελίδης''. Σκόρερ των νικητών ο Τσατσαλίδης, με σουτ στο 48.

Με το γκολ του Τσατσαλίδη στο 48΄ ο Δωτιεάς Αγιάς πήρε ιστορική πρόκριση επί του Άρη μέσα στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής. Πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στο ντέρμπι κορυφής με την Καβάλα στο ''Ανθή Καραγιάννη''.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει με τον Ρένια στο 3΄ αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του, ενώ στο 29΄ η μπάλα από το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33΄ ο Μπαϊμάκης μπλόκαρε τη μπάλα από την κεφαλιά του Κατσίκη ενώ στο 36΄ ο Τσιρογιάννης μέσα στη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Αποκλεισμός-σοκ για τον Άρη
Δωτιέας INTIME SPORTS

Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45', κανείς από τους ποδοσφαιριστές του Άρη δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ, για να υποδειχθεί ο Ρένια σε θέση οφσάιντ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δωτιέας Αγιάς άνοιξε το σκορ με τον Τσατσαλίδη στο 48΄να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος της άμυνας του Άρη κάνοντας το 0-1.

Στο 56΄ ο Άρης προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Συμεωνίδης μετά το γύρισμα του Παπαδόπουλου πλάσαρε πάνω στον Σταυρακάκη. Στο 72΄ ο Μπαϊμάκης απομάκρυνε πριν γίνει επικίνδυνος ο Τσατσαλίδης και στο 77΄ μπλόκαρε το σουτ του Τσιρογιάννη.

Στο 81΄ σε κενή εστία ο Ρένια έστειλε την μπάλα άουτ μετά από το γύρισμα του Σουνά, ενώ στο 84΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Γιαννίτση πέρασε ψηλά άουτ μετά το φάουλ του Σουνά.

ΑΡΗΣ(Κάμπος): Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες(61΄ Γιαννίτσης), Ντούνγκα, Πόι(61΄ Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος(61΄ Χιντασέλι), Σταυρόπουλος.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ(Αντωνίου): Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης(82΄ Λούγκος), Ουέλινγκτον(67΄ Λάιος), Κούβελας(85΄ Κράββαρης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ