ΑΡΗΣ

Με τρεις απουσίες ενόψει Ηρακλή Αμπελοκήπων

Με τρεις απουσίες ενόψει Ηρακλή Αμπελοκήπων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, με τον Νίκο Αναστόπουλο να αφήνει κατόπιν εκτός αποστολής τους Μελισσά, Παυλίδη και Καζναφέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "κίτρινης" ΠΑΕ:

"Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (13/02, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Καλογέρης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος, Μαζουλουξής.

Θα απουσιάσουν οι Πασχάλης Μελισσάς (προέρχεται από ίωση), Μπάμπης Παυλίδης (κρίθηκε ανέτοιμος), καθώς και ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία μέρα της ποινής του)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ