ΑΡΗΣ

Με Λιόλιο στην Αρναία

Με Λιόλιο στην Αρναία
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λιόλιος παρά την ενόχληση που είχε στον προσαγωγό του το προηγούμενο διήμερο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην Αρναία με τον Απόλλωνα.

Παρά την ενόχληση που είχε στον προσαγωγό του το προηγούμενο διήμερο ο Νίκος Λιόλιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αρναία με τον Απόλλωνα.Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά το τέλος της ο τεχνικός της Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε τους 18 της αποστολής.

Η αποστολή του Άρη που θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής της Αρναίας την αποτελούν οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Λεμονής, Σταυρόπουλος και Ντούνγκα.

Σχετικά με τον Λιόλιο μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα όμως ότι θα αγωνιστεί κιόλας αφού δεν είναι 100% έτοιμος και ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής του επόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραικό.Ο Καλαιτζίδης σκοπεύει να προφυλάξει τον αριστερό μπακ με τον Μίλτο Λιόνη να αγωνίζεται στη φυσική του θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κι όσο για το κενό του Γεωργιάδη στην θέση του βασικού δεξιού μπακ ο τεχνικός του Άρη φάινεται ότι κατέληξε λόγω εμπειρίας στον Βάσκο Φερνάντες. Με την εξέλιξη αυτή ο Πορτογάλος θα επιστρέψει μετά από έναν μήνα στο βασικό σχήμα.Κι όσο για την άλλη θέση που παιζόταν, του αντικαταστάτη του Δημήτρη Σουνά θα την πάρει ο Μάριος Παπαδόπουλος με τους υπόλοιπους να παραμένουν οι ίδιοι που αγωνίστηκαν και κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την περασμένη Κυριακή.

Ο Φυσέκης κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σαμαράς και Γκόλιας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Καλογέρης και Σανιά, ο Ν΄ Λουντούλου ως αριστερός χαφ και επιθετικό δίδυμο οι Πόι και Σουνάς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ