ΑΡΗΣ

Με Κόκε ο Άρης κόντρα στον Εθνικό

Με Κόκε ο Άρης κόντρα στον Εθνικό
Κόκε INTIME SPORTS

Mε τον Σέρχιο Κόκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (22/11, 15:00) με τον Νίκο Αναστόπουλο να άφησε εκτός τον Ραούλ Μπράβο για προληπτικούς λόγους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη τον Σέρχιο Κόκε για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (22/11, 15:00) ενώ άφησε εκτός τον Ραούλ Μπράβο για προληπτικούς.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (22/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά εκτός του Σέρχιο Κόκε και ο Πασχάλης Βουτσιάς. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Νίκος Γεωργιάδης και Μπάμπης Παυλίδης, καθώς και ο Ραούλ Μπράβο για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ