ΑΡΗΣ

Με Καράμπελα βασικό κόντρα στον Αγροτικό ο Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ
Καράμπελας, Άρης EUROKINISSI SPORTS

Η απουσία των Μπούρμπου, Τσουμάνη δίνει την ευκαιρία στο Νίκο Καράμπελα να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Άρη για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Με το Νίκο Καράμπελα στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες του Μπούρμπου και του Τσουμάνη και αυτό θα φέρει τον διεθνή άσο στο αριστερό άκρο της άμυνας των "κιτρινόμαυρων".

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει το δίλημμα ανάμεσα σε Ίλιτς ή Καπνίδη με τον Σέρβο φορ να έχει σιγήσει στα τελευταία ματς την ώρα που ο Καπνίδης σκοράρει αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα.

Πλην των Μπούρμπο και Τσουμάνη που είναι εκτός 18άδας για το παιχνίδι της Κυριακής εκτός έχει μείνει και ο Μπαργκάν που είναι τραυματίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι (23/04) με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής της, Νίκος Κωστένογλου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ