ΑΡΗΣ

Με Καπετάνο αλλά χωρίς Καστίγιο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ MOTIONTEAM

Παρόντος του Κώστα Καπετάνου αλλά απόντος του Νέρι Καστίγιο ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους τον ΠΑΣ Γιάννενα (31/07, 19:00).

Ο 27χρονος μέσος, Κώστας Καπετάνος, κατάφερε να ξεπεράσει την διάταση στους προσαγωγούς που τον είχε αφήσει εκτός προγράμματος στις δύο πρώτες μέρες της παρουσίας στο Ζέεφελντ και το πρωί να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της πρωινής προπόνησης.

Αντίθετα με τον Καστίγιο που ατομικό πρόγραμμα τρέχοντας μόνος του, εξαιτίας ενός σφιξίματος στην γάμπα του με αποτέλεσμα ο διεθνής Μεξικανός να απουσιάσει από το αυριανό φιλικό.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό της Τρίτης με την Ένωση Παραλιμνίου.

Κι όσο για την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ; Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με λάστιχο, επιθέσεις σε μικρό χώρο και μίνι δίτερμα στο φινάλε στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο Αουγκουστίν Στράνο αφήνοντας θετικές πρώτες εντυπώσεις.

Ο 21χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ που από χθες το βράδυ βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στο Ζέεφελντ με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε δοκιμαστεί από την γαλλική Κλερμόν.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας ήταν ότι η πρωινή προπόνηση του Άρη διεξήχθη υπό πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε αντίθεση με τις άλλες δύο καθώς ο ήλιος φρόντισε να κάνει την εμφάνισή του από νωρίς το πρωί στο Ζέεφελντ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι τι μέλλει γενέσθαι με την απόκτηση επιθετικού που επιθυμεί ο Τσιώλης. Στο προσκήνιο φαίνεται να παραμένουνε οι περιπτώσεις των Βαγγέλη Μάντζιου και Λουτσιάνο Φιγκερόα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να προτιμάει τον Μπένζαμιν Ονουάτσι.

Ο Νιγηριανός όμως συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καβάλα με το μέλλον να κρίνεται στην διάρκεια της εβδομάδας χωρίς πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Άρης να μείνει ως έχει αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά πληρούνε τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Τσιώλης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ