ΑΡΗΣ

Με 20 στην Καβάλα ο Άρης

Με 20 στην Καβάλα ο Άρης
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, της Κυριακής (6/12, 14:00), με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή μετά από το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Με στόχο να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό του ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, της Κυριακής (6/12, 14:00), με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Η απογευματινή προπόνηση του Άρη έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για το ραντεβού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας («Ανθή Καραγιάννη),

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε λίγη ώρα μετά για την Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο "Αλενατόρε" είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Καζναφέρης, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του (κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχτεί), όπως επίσης και οι Ραούλ Μπράβο (τραυματίας) και Μπάμπης Παυλίδης (εγχειρισμένος). Στον αντίποδα στην αποστολή του Άρη επιστρέφουν οι Γκαέλ Ν’ Λουντούλου και Κώστας Καζναφέρης, που εξέτισαν την ποινή τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ