ΑΡΗΣ

Με 19 παίκτες στο Καρπενήσι ο Άρης

Με 19 παίκτες στο Καρπενήσι ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη που θα αναχωρήσει την Κυριακή (31/7) για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Την Κυριακή (31/7) το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Άρης με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεαρό Μανζινγκά που φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ ο Αναστόπουλος περιμένει στο Καρπενήσι ακόμα 2-3 παίκτες προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει και καλύτερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή μέρα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (31/07-14/08), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Ν’ Λουντούλου, Αντρέου Γκουεράο, Μανζινγκά, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Καπνίδης, Ντούνης, Ιντζίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Καρβούνης, Σωτηριάδης.

Η αποστολή του Άρη, που θα αναχωρήσει αύριο, Κυριακή (31/7), το μεσημέρι για το Καρπενήσι, θα διαμείνει στο Hotel Spa Montana.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη βρέθηκετο στέλεχος της ΠΑΕ και άμεσος συνεργάτης του Θεόδωρου Καρυπίδη, Σίμος Ορφανίδης. Κατά την παρουσία του είχε συζήτηση για τη συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης με τον Αναστόπουλο όπως και άλλα θέματα επικαιρότητας. Μάλιστα πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ