ΑΡΗΣ

Μάχη ανόδου μέχρι τέλους στον Άρη

Μάχη ανόδου μέχρι τέλους στον Άρη
Άρης INTIME SPORTS

Στον Άρη δεν το βάζουν κάτω για την επίτευξη της ανόδου στη Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παρά την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί. Αποχώρησε ο Νίκος Λιόλιος.

Παρά την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί, στον Άρη δεν το βάζουν κάτω για την άνοδο στη Football League της επόμενης σεζόν. Στην Αλκμήνης προσπάθησαν στην διάρκεια της χθεσινής (26/6) ημέρας να ερμηνεύσουν όσα πληροφορούνταν από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ και το σίριαλ εξελίσσεται σε θρίλερ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έγινε γνωστό πως στην συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΠΟ τα περισσότερα μέλη τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης του υπάρχοντος ΚΑΠ και της τήρησης της νομιμότητας. Ωστόσο το πρωί της ίδιας ημέρας, λίγες ώρες αργότερα δηλαδή, έγινε γνωστό πως τα μέλη του συμβουλίου ψήφισαν διάταξη που τροποποιούσε τον ΚΑΠ. Εξέλιξη που διατηρεί τον Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επόμενο είναι στον Άρη να βρίσκονται πλέον σε θέση μάχης, αφού υποστηρίζουν ότι γίνονται μάρτυρες σε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν στο πλευρό τους τον ΚΑΠ και την ισχύουσα προκήρυξη πρωταθλήματος. Αυτή που βάσει του αθλητικού νόμου και του ίδιου του κανονισμού της ΕΠΟ, δεν δύναται να διαφοροποιηθεί για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 παρά μόνο για τη μεθεπόμενη 2016-2017.

Μάλιστα ο πρόεδρος τη ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι: '' Ο ΚΑΠ δεν έχει τροποποιηθεί για φέτος, 20 ομάδες θα παίξουν στη Football League και τα κενά που προκύψουν θα αναπληρωθούν από τη Γ΄ Εθνική''. Πλέον αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί και στην πράξη μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και ενώ για το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, η χθεσινή προπόνηση ήταν και η τελευταία για τον Νίκο Λιόλιο. Ζήτησε και εξασφάλισε περαιτέρω άδεια δύο ημερών μετά από τετ α τετ που είχε ο 24χρονος αμυντικός με τον τεχνικό της ομάδας. Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος αμυντικός Βάσκο Φερνάντες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια με την ρουμάνικη Παντούρι Τάργκου Ζίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ