ΑΡΗΣ

Μάντζιος υπό προϋποθέσεις

Μάντζιος υπό προϋποθέσεις
Μάντζιος INTIME SPORTS

Καλαϊτζίδης και Τεννές τα είπαν στην Αθήνα και την Τρίτη (28/7) αναμένεται στην συγκέντρωση των 21 ποδοσφαιριστών του Άρη με φόντο το μπαράζ της ανόδου στην Football League. Πάντα στα υπόψη ο Μάντζιος.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές τα είπαν στην Αθήνα και την Τρίτη (28/7) αναμένεται στην συγκέντρωση των 21 ποδοσφαιριστών του Άρη με φόντο το μπαράζ της ανόδου στην Football League.

Στις προτεραιότητες και των δύο, αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουνε την διαφορά και ένας εξ αυτών είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Σημαντικό ρόλο όμως για οποιαδήποτε κίνηση θα παίξει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην νέα αγωνιστική περίοδο. Στην Football League ή για δεύτερη συνεχόμενη στην Γ' Εθνική.

Όπως και να έχει στην λίστα των επιθετικών το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου βρίσκεται στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι φέρεται να υπήρξε επαφή το τελευταίο διάστημα.

Κριτήριο ωστόσο θα αποτελέσει η συμμετοχή του Άρη στην Football League και ο οριστικός υποβιβασμός του Λεβαδειακού σε αυτήν. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μάντζιου με την ομάδα της Βοιωτίας θα έχει πιθανότατα ισχύ μόνο σε περίπτωση παραμονής της στο πρωτάθλημα της Super League.

Στην σημερινή (27/7) τους συνάντηση οι Καλαϊτζίδης και Τεννές εκτός του ότι συζήτησαν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκαν και στους ρόλους τους. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ποιος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση της διεξαγωγής μπαράζ ανόδου στην Football League στην άκρη του πάγκου του Άρη θα κάτσει ο Καλαϊτζίδης όπως προβλέπουν άλλωστε και οι κανονισμοί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ